Çanakkale'de Kiralama İhalesi İçin Araçların Kilometrelerini Düşüren 3 Zanlı Gözaltına Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çanakkale'de Kiralama İhalesi İçin Araçların Kilometrelerini Düşüren 3 Zanlı Gözaltına Alındı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Çanakkale\'de Kiralama İhalesi İçin Araçların Kilometrelerini Düşüren 3 Zanlı Gözaltına Alındı

Çanakkale'de resmi bir kurumun düzenlediği kiralama ihalesi için şartnamedeki koşulları sağlamak amacıyla araçların kilometrelerini düşürdükleri öne sürülen 3 zanlı gözaltına alındı. İhbar üzerine harekete geçen Çanakkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihaleye katılan firmanın araçlarının kilometrelerinin düşürüldüğünü tespit etti. Operasyon sonucunda A.K, A.T. ve A.S isimli şüpheliler Tekirdağ ve İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Çanakkale'de resmi bir kurumun düzenlediği kiralama ihalesi için şartnamedeki koşulları sağlamak amacıyla araçların kilometrelerini düşürdükleri öne sürülen 3 zanlı gözaltına alındı.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, ihbar üzerine harekete geçerek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Çanakkale Şube Müdürlüğünce düzenlenen 1 yıl süreli 3 araçlık kiralama ihalesine katılan ve Tekirdağ'da faaliyet gösterdiği belirlenen firmanın, şartnamede yer alan "Araçların 80 bin kilometrenin altında olması" şartı için, aynı ildeki oto sanayisinde söz konusu araçların kilometrelerinin düşürüldüğünü belirledi.

Ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonda, şüpheliler A.K, A.T. ve A.S, Tekirdağ ve İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Advertisement