Çanakkale'de Yılın Annesi Seçildi - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Yılın Annesi Seçildi

Çanakkale\'de Yılın Annesi Seçildi

Çanakkale'de yılın annesi seçildi ÇANAKKALE'de anket ve komisyon kararına göre belirlenen yılın annesi Üzeyme Sevim'e bulaşık makinesi hediye edildi.

09.05.2015 17:25

Çanakkale'de yılın annesi seçildi

ÇANAKKALE'de anket ve komisyon kararına göre belirlenen yılın annesi Üzeyme Sevim'e bulaşık makinesi hediye edildi.

Ses Elektronik ile Beko'nun ortaklaşa yürüttüğü yarışma kapsamında, bayide doldurulan formların komisyon tarafından incelenmesinin ardından Çanakkale'de yılın annesi belli oldu. Demircioğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren elektronik firmasında yılın annesi için ödül töreni düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş, firma sahibi İsmail Sessiz, firmanın Bölge Sorumlusu Görkem Ekenel, Çanakkale Belediyesi Özel Eğitim Merkezi Müdürü Erdem Şenol, yılın annesi seçilen Üzeyme Sevim, 20 yaşındaki zihinsel engelli oğlu Emirhan Sevim, yakınları ve firma çalışanları katıldı.

12 yıldır Çanakkale'de yılın annesini seçtiklerini söyleyen firma sahibi İsmail Sessiz, "Çanakkale Özel Eğitim Merkezi'nden bir anneyi ağırladık. Kendisi bu hediyeyi sonuna kadar hak ediyor. Kendisini tebrik ediyorum. Bu vesileyle şehit, gazi ve evlatlarını yitirmiş tüm annelerin anneler gününü kutlarım" dedi.

Konuşmaların ardından yılın annesi Üzeyme Sevim'e teşekkür belgesi verilip, bulaşık makinesi hediye edildi. Çanakkale Belediyesi Özel Eğitim Merkezi Müdürü Erdem Şenol da yılın annesi Üzeyme Sevim'e çiçek verip, anneler gününü kutladı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Yılın Annesi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement