Çanakkale Mülteci Minibüsü Devrildi: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Mülteci Minibüsü Devrildi: 5 Yaralı

Çanakkale Mülteci Minibüsü Devrildi: 5 Yaralı

Mülteci minibüsü devrildi: 5 yaralıMİDİLLİ Adası'na geçmek için Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne gelen mültecilerin içinde bulunduğu minibüsün devrildiği kazada, beş sığınmacı yaralandı.

19.03.2016 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mülteci minibüsü devrildi: 5 yaralı

MİDİLLİ Adası'na geçmek için Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne gelen mültecilerin içinde bulunduğu minibüsün devrildiği kazada, beş sığınmacı yaralandı.

Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında, Ayvacık'ın Çamkalabak köyü yakınlarında meydana geldi. Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek için Ayvacık'a gelen 30 mültecinin içinde bulunduğu 34 GKV 14 plakalı minibüs, devrildi. İsmi öğrenilemeyen sürücü, kaza yerinden kaçarken; İkisi Irak ve üçü Suriyeli beş mülteci yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı beş mülteciyi ambulanslarla önce Ayvacık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahale sonrası yaralı mülteciler, ambulansla, Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Kazadan yara almadan kurtulan 25 sığınmacı ise Gülpınar Jandarma Karakolu'na götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Mülteci Minibüsü Devrildi: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement