Çankırı'da Hayvan Pazarı Kurban Bayramı'na Hazır - Son Dakika
Güncel

Çankırı'da Hayvan Pazarı Kurban Bayramı'na Hazır

Çankırı\'da Hayvan Pazarı Kurban Bayramı\'na Hazır

Çankırı Belediyesi, kurbanlık hayvan satışı için mezbaha yanında kurduğu hayvan pazarında yaptığı son düzenlemelerle Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladı.

08.10.2013 22:11  Güncelleme: 22:10

Çankırı Belediyesi, Kurbanlık hayvan satıcılarının ve kurban almaya gelen vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde hazırlanan hayvan pazarında yenilenen tuvaletleri, ibadet edebilecekleri mescidi ve farklı alanlara konulan çeşmeleri ile gerekli önlemler alınırken Kurban Bayramı öncesinde tüm vatandaşlara rahat bir alışveriş yapma imkânı sunmaya çalışılıyor.

Özellikle Çankırı'nın köylerinden getirilen büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıkların görücüye çıktığı hayvan pazarında kurban pazarlığı da şimdiden başlamış durumda. Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından önümüzdeki yıllarda Hayvan Borsası'na dönüştürülerek modern bir saha haline getirilmesi planlanan hayvan pazarında yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, hayvan pazarının şartlarının ihtiyaca göre yenilendiğini ve isteklerinin Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından hızlı bir şekilde yerine getirildiğini ifade ettiler.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerince denetlenen hayvan pazarında Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç ve Vali Yardımcısı Şerefnur Oktay da kurbanlık hayvan satıcıları ile bol bol sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çankırı'da Hayvan Pazarı Kurban Bayramı'na Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement