Capella'dan Yeni Mobil Puzzle Oyunu Xcube Master - Son Dakika
Güncel

Capella'dan Yeni Mobil Puzzle Oyunu Xcube Master

Capella\'dan Yeni Mobil Puzzle Oyunu Xcube Master

Daha önce puzzle dünyasında bir benzeri bulunmayan, 3 boyutlu ve multiplayer oynanabilen ilk puzzle oyunu Xcube Master, App Store ve Google Play Store'da yayınlandı.

09.10.2018 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sektöre hızlı bir giriş yapan Capella'nın oyunun beta sürümünde edindiği deneyimler ve geri dönüşler ile geliştirdiği Xcube Master, blok puzzle oyunlarından aşina olduğumuz şekilleri giderek büyüyen küp içerisinde doğru yere yerleştirme modeli ile kullanıcı kendi zorluğunu ve çözümünü kendisi yaratıyor. 3D grafikleri ve eşsiz temaları ile de oyunu zevkinize göre kişiselleştirebiliyorsunuz.

DÜNYANIN İLK ONLİNE MULTİPLAYER PUZZLE YARIŞI

Tamamıyla 3 boyutlu ve 360 derece dönebilen oyunda, ister arkadaşlarınıza meydan okuyun ister dünya sıralaması için yarışın. Mutiplayer oyunda puan topladıkça dahil olunan liglere göre daha güçlü rakiplerle mücadele edebilir ve dünya sıralamasında 1'nci olabilirsiniz.

MOBİLDE İLK MODLAMA ÖZELLİĞİ

Bilgisayar oyunlarında bulunan ve oyuncuya oyunu kişiselleştirme özelliği sağlayan modlama sistemi Xcube Master ile birlikte mobil oyuncu ile de buluşuyor. Oyuncuların oyunda görmek istedikleri fikirleri hayata geçirip herkesin oynamasını sağlayan Capella, modun fikir sahibinin ismini de moda veriyor. Bu yenilikçi özellikleri sayesinde de sürekli kendini geliştiren ve farklılaştıran bir oyun yapısına sahip oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Capella'dan Yeni Mobil Puzzle Oyunu Xcube Master - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement