Çarkın'dan Sapanca'dan Ayrılırken İlginç İşaret - Son Dakika
Güncel

Çarkın'dan Sapanca'dan Ayrılırken İlginç İşaret

Çarkın\'dan Sapanca\'dan Ayrılırken İlginç İşaret

Özel harekatçı eski polis Ayhan Çarkın, keşif sonrası getirildiği Emniyet Müdürlüğünden ayrılırken yaptığı işaret dikkat çekti.

23.12.2011 01:24

Özel harekatçı eski polis Ayhan Çarkın, Sapanca Düzce Hendek ölüm üçgeninde öldürülen Behçet Cantürk'ün Sapanca Kurtköy TIR parkındaki keşifi sonrasında getirildiği Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bir süre kaldıktan sonra ayrıldı. Polis otosuna binerken gazetecilere başparmak, işaret ve orta parmaklarını kaldırarak el işareti yapan Çarkın ayrıca gazetecilere teşekkür de etti.

Sapanca TIR parkındaki tatbikat sonrasında geniş güvenlik önlemleri altında Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen Ayhan Çarkın burada Sapanca Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaparken Temmuz ayında Giresun Bulancak ilçesine atanan ve bu keşif için Sapanca'ya gelen Cumhuriyet Savcısı Mustafa İsaoğlu'na da ifade verdi. Savcı İsaoğlu'nun, 2 yıl önce Sapanca Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak babasının öldürülmesiyle ilgili dilekçe veren Behçet Cantürk'ün kızının başvurusu üzerine Çarkın'ın ifadesini aldığı belirtildi.

Yaklaşık 2 saat Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğünde kalan Ayhan Çarkın, saat 00.30 sıralarında sıkı güvenlik önlemleri altında ilçe emniyet müdürlüğünden ayrılırken gazetecilerin 'Bir şey söyleyecekmisiniz' sorusuna 'Söylecek herseyi söyledim. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim' dedi.

Çarkın polis otosuna binerken çekim yapan gazetecilere sol eliyle başparmak, İşaret parmağı ve orta parmalığını kaldırırarak işaret yaptı. Ardından da gazetecilere el sallayıp veda etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çarkın'dan Sapanca'dan Ayrılırken İlginç İşaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement