Carmen Balesi Bodrum'da Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Carmen Balesi Bodrum'da Büyük İlgi Gördü

Carmen Balesi Bodrum\'da Büyük İlgi Gördü
25.07.2015 15:24

Bodrum'da düzenlenen 13'üncü Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nde, Rusya Devlet Opera ve Balesi Krasnoyarsk Tiyatrosu tarafından Carmen Balesi sahnelendi.

Bodrum'da düzenlenen 13'üncü Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nde, Rusya Devlet Opera ve Balesi Krasnoyarsk Tiyatrosu tarafından Carmen Balesi sahnelendi.

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen 13'üncü Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nde, Rusya Devlet Opera ve Balesi Krasnoyarsk Tiyatrosu tarafından Carmen Balesi sahnelendi. Gösteriyi tiyatrocu Dilek Türker, Salih Kalyon, ünlü piyanist Gülsin Onay'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 1500 kişi izledi.

Koreografisi Sergey Bobrov, müzikal düzenlemesi Dimitriy Kotov tarafından yapılan, Fransız besteci George Bizet'in ünlü 'Carmen' operasından uyarlanan bale gösterisi izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Carmen'i Maria Kuimova'nın canlandırdığı gösteri yaklaşık 2 saat sürdü.

13'üncü Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nde bu akşam da Carmen Balesi'nin gösterisi devam ederken, 28 Temmuz'da Ankara Devlet Opera ve Balesi tarafından Hamlet Balesi sahnelenecek. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Carmen Balesi Bodrum'da Büyük İlgi Gördü - Son Dakika


Advertisement