Çarptı, Müdahale Etti, Kurtaramadı - Son Dakika
Güncel

Çarptı, Müdahale Etti, Kurtaramadı

Çarptı, Müdahale Etti, Kurtaramadı

Fatih'de Doktor Ali Kılınç, otomobille Bakırköy yönüne giderken, transit yolda aniden önüne atlayan 74 yaşındaki Murat Çelik'e çarptı.

15.03.2012 00:21  Güncelleme: 13:42

Doktor Kılınç, hemen otomobilden inerek yaralıya müdahale etti. Kılınç ve olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen Murat Çelik, hayatını kaybetti. Kazanın meydana geldiği yerden 30 metre uzaklıktaki üst geçidin tamir için belediye tarafından kaldırıldığı öğrenildi.

Samatya Sahil Kennedy Caddesi'nde saat 15.30 sıralarında meydana gelen kazada, Murat Çelik Kocamustafapaşa Tren İstasyonu tarafına geçmek için transit yola girdi. Bu sırada, kullandığı 34 BC 2500 plakalı Mercedes S320 marka otomobiliyle Bakırköy yönüne giden Dr. Ali Kılınç, yayaların girmesi yasak olan transit yolda Murat Çelik'i görerek frene bastı. Tüm çabasına rağmen doktorun kullandığı otomobil, yaşlı adama çarptı. Çarpmanın etkisiyle başını ön cama da çarpan Murat Çelik, 4 metre ileriye savruldu.

İLK MÜDAHALEYİ KENDİSİ YAPTI

Ağır yaralı olarak transit yol üzerinde yatan Murat Çelik'e ilk müdahaleyi yanında bulunan babasıyla birlikte hemen otomobilinden inen Dr. Ali Kılınç yaptı. Kılınç, yaşlı adama müdahale ederken bir yandan da telefonla sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve Ali Kılınç'ın tüm çabalarına rağmen yaşlı adam hayatını kaybetti. Kazanın ardından Dr. Ali Kılınç gözaltına alınırken, Murat Çelik'in cesedi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

ÜST GEÇİT TAMİR İÇİN KALDIRILDI

Kazanın meydana geldiği yerden 30 metre uzaklıkta bulunan üst geçidin, 3 gün önce tamir için belediye tarafından kaldırıldığı, özellikle Kocamustafapaşa tren istasyonuna gitmek isteyen vatandaşların yolun karşısına geçmek için kazanın meydana geldiği noktayı tercih ettikleri öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çarptı, Müdahale Etti, Kurtaramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement