Çarşaflı Soyguncu Mahkum Koğuşuna Alındı - Son Dakika
Güncel

Çarşaflı Soyguncu Mahkum Koğuşuna Alındı

Çarşaflı Soyguncu Mahkum Koğuşuna Alındı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde çarşaf giyerek bankayı soymaya çalışan 43 yaşındaki İsmail İpek tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Seka Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek, mahkum koğuşuna alındı.

05.01.2016 13:16

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde çarşaf giyerek bankayı soymaya çalışan 43 yaşındaki İsmail İpek tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Seka Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek, mahkum koğuşuna alındı. 13 Kasım tarihinde Gölcük Amiral Sağlam Caddesi'nde meydana gelen olayda bir banka şubesine giren çarşaflı kişi elindeki tabanca ile tehditlerde bulunup, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirirken, üzerinde bomba olduğunu söyleyerek banka çalışanlarını ve müşterileri rehin almıştı. 800 bin lira para isteyen soygunca uzun süren pazarlıkların sonunda vurularak etkisiz hale getirilmişti. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan İsmail İpek'in vücuduna isabet eden 9 kurşundan 5'i çıkarılırken, kafası ve vücudundaki 4 kurşun ise riskli olması nedeniyle çıkarılmadı. Hayatını bundan sonra vücudundaki kurşunlarla sürdürecek olan ve kafasına isabet eden kurşun nedeniyle görme yeteneğini yitirdiği belirtilen İsmail İpek bugün geniş güvenlik önlemleri altında ambulansla Seka Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek mahkum koğuşuna alındı.

İsmail İpek'in, Seka Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin tamamlanmasının ardından Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesinin alınarak adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çarşaflı Soyguncu Mahkum Koğuşuna Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement