Çatak'ta Öğrencilere Giyim Yardımı - Son Dakika
Güncel

Çatak'ta Öğrencilere Giyim Yardımı

Çatak\'ta Öğrencilere Giyim Yardımı

Şişli Kaymakamlığı, Şişli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şişli AK Parti ilçe teşkilatı Çatak'ta öğrencilere giyim yardımında bulundu.

04.03.2017 14:46

Şişli Kaymakamlığı, Şişli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şişli AK Parti ilçe teşkilatı Çatak'ta öğrencilere giyim yardımında bulundu.

Bölgeye gönderilen yardım malzemelerini Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, AK Parti ilçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto, ilçe Müftüsü İlhan Günay, Çatak Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik, SYDV Müdürü Aydın Babur, Mahalle muhtarı ve kurum amirleri dağıttı.

Konalga Mahallesinde bulunan Hayati Kapukaya İlköğretim Okulu'na yapılan dağıtımın ardından konuşan Akgül, Mahalledeki 550 çocuğa kırtasiye, mont, bot yardımı yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın hediyelerini aldıkları zamanki mutlulukları gözlerinden anlaşılmaktadır. Bu etkinliklerle çocuklarımız yardımlaşmanın önemini daha iyi kavramaktadır. İleride büyüdüklerinde onların çok iyi yerlere geleceklerini kendileri gibi zor şartlarda okuyan öğrencileri unutmayarak sevindireceklerini şimdiden görebiliyorum. Bu masumları sevindirmeye vesile olan Salih Özbek ve Gülşen Dölek'e yardımlarından dolayı teşekkür ederiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çatak'ta Öğrencilere Giyim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement