Çatısı Çöken Ahırda Kalan Hayvanlar Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Çatısı Çöken Ahırda Kalan Hayvanlar Kurtarıldı

Çatısı Çöken Ahırda Kalan Hayvanlar Kurtarıldı

Bolu'da, üstünde biriken karlar nedeniyle çatısı çöken ahırda enkaz altında kalan 1 eşek ile 4 büyükbaş hayvan, vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

19.01.2015 12:12  Güncelleme: 14:39

Bolu'da, üstünde biriken karlar nedeniyle çatısı çöken ahırda enkaz altında kalan 1 eşek ile 4 büyükbaş hayvan, vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bahçeköy'de Hasan Güler'e ait ahırda meydana geldi. Çatısında biriken karlar nedeniyle ahırın çatısı çökerken, 4 büyükbaş hayvan ile bir eşek enkazın altında kaldı. Hasan Güler ve köylüler ellerinde kazma ve kürekle 4 büyükbaş hayvanı kurtarırken, eşeğin kurtarılması için ise itfaiyeden yardım istenildi. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri eşeği kurtarmak için seferber oldu. Yaklaşık 40 dakika süren çalışmanın ardından eşek enkazın altından çıkarıldı.

Çatının çökmesinin ardından büyükbaş hayvanları kurtardıklarını belirten Hasan Güler, "Ahırın çatısı kar nedeniyle çökünce hayvanlar altında kaldı. Büyükbaş hayvanları çıkarttık ama, enkazın altında sıkışan eşeği kurtaramadık. Yardımımıza itfaiyeciler koştu. Hayvanın canını kurtarabilmek için büyük çaba sarf ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çatısı Çöken Ahırda Kalan Hayvanlar Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement