Çaycuma İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekibine başarı belgesi verildi - Son Dakika
Güncel

Çaycuma İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekibine başarı belgesi verildi

Çaycuma İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekibine başarı belgesi verildi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde şap hastalığıyla mücadele eden İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekibine Kaymakam tarafından başarı belgesi takdim edildi. Çalışmalarıyla özverili bir şekilde şap hastalığıyla mücadele eden ekip üyelerine ayrıca hayvan sağlığı personeline sahada verdikleri desteklerden dolayı da başarı belgesi verildi. Çaycuma İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekibi, Kaymakam Göze'ye nazik davranışından dolayı teşekkür etti.

04.08.2023 09:19

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde şap hastalığında mücadele veren İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekibine Kaymakam tarafından başarı belgesi verildi.

Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, şap hastalığında mücadele vererek özverili çalışan; Çaycuma İlçe Tarım ve Orman Müdürü Emrah Gül, Veteriner Hekim İlker Erkan, Veteriner Hekim Hale Şengül ve Veteriner Sağlık Teknikeri Ramazan Kafkas'a 'Başarı Belgesi' takdim edildi. Ayrıca personel Teknisyen Ahmet Demirsoy ve Teknisyen Adem Yol' a hayvan sağlığı personeline sahada vermiş oldukları desteklerinden dolayı da başarı belgesi verildi.

Çaycuma İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekibi de nazik davranışından ötürü Kaymakam Göze'ye teşekkür ettiler. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çaycuma İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekibine başarı belgesi verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement