Çaykur Rizespor Çıkış Peşinde - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor Çıkış Peşinde

Çaykur Rizespor Çıkış Peşinde

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, deplasmanda karşılaşacakları Gaziantepspor'u yenerek ligde çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

18.12.2015 12:21

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, deplasmanda karşılaşacakları Gaziantepspor'u yenerek ligde çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Ligde Trabzonspor, ardından da Ziraa Türkiye Kupası'nda Bucaspor galibiyetleri ile moral bulduklarını ifade eden Aykut Ferah, 2 maçta da çok iyi mücadele ettiklerini ifade etti. Ligde ilk yarıda kalan 2 maçı da kazanmak istediklerini vurgulayan Ferah, şöyle dedi:

"Gaziantepspor son maçını deplasmanda kazanarak önemli bir galibiyet aldı. Kendi sahalarında oynayacakları maçı da kazanmak isteyeceklerdir. Ancak bizde lig ve kupada 2 önemli galibiyet aldık. Moralimiz çok iyi. Kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibimiz var. Oyuncularımızun, Trabzonspor karşısında ortaya koydukları mücadeleyi Gaziantepspor maçında da sahaya yansıtarak sahadan en iyi sonuçla ayrılacaklarına inanıyoruz."

Ligin ilk yarısını sahalarında karşılaşacakları Medipol Başakşehir karşılaşması ile tamamlayacaklarını hatırlatan Aykut Ferah, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Devre arasında teknik heyetimizin belirleyeceği oyuncularla yapacağımız takviyelerle birlikte Malta'da gerçekleştireceğimiz kampla ikinci yarıya hazırlanacağız. Ancak ilk yarıda kalan iki maçtan en iyi sonuçla ayrılmamız gerekiyor. Bunu başaracak güce sahibiz. İkinci yarı daha güçlü bir Çaykur Rizespor sahada olacak." - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor Çıkış Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement