Cemiyet'in Önemli İsimleri Cipriani'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

Cemiyet'in Önemli İsimleri Cipriani'de Buluştu

Cemiyet\'in Önemli İsimleri Cipriani\'de Buluştu

Giuseppe Cipriani'nin ev sahipliğinde gerçekleşen geceye iş, sanat ve cemiyet hayatının pek çok önemli ismi katıldı.

17.12.2011 09:04

Dünyanın en lüks ve en çok tercih edilen İtalyan restoranlarından biri olan Cipriani, İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

İstanbul'un en lüks oteli The İstanbul Edition Hotel'de yer alan ünlü İtalyan restoranı Cipriani, 16 Aralık Cuma akşamı iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerini ağırladı. Cipriani ailesini temsilen Giuseppe Cipriani'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye ilgi büyüktü.

Özlem Önal, Ralf-Sanem Tezman, Melissa- Mehmet Mutlu, Erol-Tilda Tezman, Deniz-Melisa Kanatlı, Selim Hamamcıoğlu, Ayşe Kucuroğlu ve Begüm Sel gibi isimlerin katıldığı kokteylde konuklara, Cipriani imzası taşıyan ünlü 'Beef Carpaccio', kızarmış ekmek eşliğinde sunulan ince dilimlenmiş marine somon 'Marinated Salmon', ton balığı ve mayonez sos ile servis edilen ince hindi göğüs dilimleri 'Turkey Tonnato', kızarmış kabak 'Zucchini Fritti', bolonez sos ve mozarellalı pirinç topları 'Arancini Di Riso', üzeri parmesan ile kızartılmış jambon ve beşamel soslu tagliolini 'Tagliolini baked with Ham', karışık sebzeli risotto 'Risotto Primavera', beyaz soğan ve zeytinyağı ile harmanlanmış ve polenta ile servis edilen Venedik usulü tavuk ciğeri 'Chicken Liver Alla Veneziana' ve Parmigiano Chunks'tan oluşan Cipriani geleneksel lezzetleri eşliğinde Cipriani'nin özel şarabı ikram edildi.

Cipriani Restoran, 1931 yılında Harry's Bar adıyla Venedik San Marco Meydanı'nda açıldığından beri konuklarına çok özel İtalyan lezzetlerini sunuyor. Giuseppe Cipriani tarafından gastronomiye kazandırılan ünlü 'Carpaccio' ve yine şeftali püresiyle köpüklü İtalyan şarabının karışımından oluşan kokteyl 'Bellini' restoranın en özel lezzetleri arasında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cemiyet'in Önemli İsimleri Cipriani'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement