Cenkyeri'nde Dere Temizlikleri Noktalandı - Son Dakika
Güncel

Cenkyeri'nde Dere Temizlikleri Noktalandı

Cenkyeri\'nde Dere Temizlikleri Noktalandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma'nın Cenkyeri Mahallesi'nde daha güvenli bir dere yatağı için başlattığı 1 kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı.

17.10.2018 17:09  Güncelleme: 17:08

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde daha sağlıklı bir çevre inşa etmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla MASKİ, Soma ilçesine bağlı Cenkyeri Mahallesi'nde başlattığı dere temizlik çalışmasını noktaladı. Mahalleden geçen dere yatağında MASKİ ekipleri tarafından gerçekleştirilen 1 kilometrelik makineli temizlik işi sayesinde, taşkın tehlikesi ortadan kaldırılırken, civardaki tarım arazileri de koruma altına alındı.

"Deremiz MASKİ tarafından güzel bir şekilde temizlendi"

Cenkyeri Mahalle Muhtarı Arif İnan, "Dere içerisindeki kargılardan dolayı aşırı yağmur yağdığı zaman sular taşıyordu. Etrafta da tarım arazilerimiz var. Deremiz MASKİ tarafından güzel bir şekilde temizlendi. Çalışmalardan elbette ki memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a hizmetleri için teşekkür eder, saygılar sunarız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cenkyeri'nde Dere Temizlikleri Noktalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement