Çerkezköy'de Serbest Bırakılan 1 Hakim ve 2 Savcı, Yeniden Tutuklandı - Tekirdağ - Son Dakika
Güncel

Çerkezköy'de Serbest Bırakılan 1 Hakim ve 2 Savcı, Yeniden Tutuklandı - Tekirdağ

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Hakim ve Savcıların Çerkezköy Adliyesi'nden çıkışı, Devlet Hastanesi'ne getirilişi ve çıkışları. FETÖ'nün darbe girişimi Tekirdağ'da, darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınıp çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılan 1 hakim ve 2 savcı, itiraz üzerine tutuklandı Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 1 hakim ve 2 savcı tutuklandı.

20.07.2016 09:45

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Hakim ve Savcıların Çerkezköy Adliyesi'nden çıkışı, Devlet Hastanesi'ne getirilişi ve çıkışları. FETÖ'nün darbe girişimi

Tekirdağ'da, darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınıp çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılan 1 hakim ve 2 savcı, itiraz üzerine tutuklandı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 1 hakim ve 2 savcı tutuklandı.

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararıyla açığa alınan Çerkezköy Adliyesi'nde görevli Hakim Halil Ayaz ile Cumhuriyet Savcısı Evren Özmen ile Emre Ayvaz'ın çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılmasına itiraz etti.

İtiraz üzerine gözaltına alınan Ayaz, Özmen ve Ayvaz, çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Tutuklanan hakim ve savcılar, Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Çerkezköy\'de Serbest Bırakılan 1 Hakim ve 2 Savcı, Yeniden Tutuklandı - Tekirdağ
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çerkezköy'de Serbest Bırakılan 1 Hakim ve 2 Savcı, Yeniden Tutuklandı - Tekirdağ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement