Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Keban'da incelemede bulundu - Son Dakika
Güncel

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Keban'da incelemede bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Keban\'da incelemede bulundu
03.03.2020 17:12  Güncelleme: 17:30

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Elazığ'ın Keban ilçesinde incelemelerde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Elazığ'ın Keban ilçesinde incelemelerde bulundu.

İlçedeki temasları kapsamında Belediye Başkanı Fethiye Atlı'yı ziyaret eden Suver, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Suver daha sonra beraberinde Keban Kaymakamı Ersin Tepeli ile Fırat Üniversitesi Keban Meslek Yüksekokulu Müdürü Kadir Demirelli ile görüştü.

Keban Barajı Hidroelektrik Santraline geçen Suver, HES İşletme Müdürü Etem Camcı ile görüştü. Suver, çocukluk yıllarının Keban'da geçtiğini belirterek, "Babam Keban Barajı'nın inşasında çalıştı. Çocukluğumun 10 güzel yılı burada geçti. Çocukluk anılarım canlandı." dedi.

Bakan Yardımcı Suver, ilçedeki bazı tarihi mekanları da gezdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Keban'da incelemede bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement