Çevreci Minik Eller' Doğa İçin Tasarlayacak - Son Dakika
Güncel

Çevreci Minik Eller' Doğa İçin Tasarlayacak

Çevre bilincine dikkat çekmek isteyen Kartallı öğrenciler “Çevreci Minik Eller Yarışması” ile doğa için geri dönüşümü mümkün olan ürünler tasarlayacak.

22.04.2014 12:15

Çevre bilincine dikkat çekmek isteyen Kartallı öğrenciler "Çevreci Minik Eller Yarışması" ile doğa için geri dönüşümü mümkün olan ürünler tasarlayacak.

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında çevre duyarlılığına dikkat çekecek bir yarışma düzenliyor. Kartal halkına çevre bilincini aşılamak için düzenlenen "Çevreci Minik Eller Yarışması" ile öğrenciler, geri dönüşümü mümkün olan malzemeleri tekrar kullanılarak doğa dostu tasarımlar oluşturacak.

Kartal Belediyesi, "Çevreci Minik Eller Yarışması" geri dönüşümü mümkün olan ya da yeniden kullanılabilir alternatif ürünlere yönlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla yapılacak tasarım yarışması ile ilçede çevre bilincinin yaygınlaştırılması hedefleniyor.

23 Mayıs 2014 tarihine kadar Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne elden teslim edilen tasarımlar, değerlendirmeye alındıktan sonra dereceye giren öğrencilere Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün de katılacağı ödül töreninde hediyeleri takdim edilecek. Yarışmada birinciye tablet PC, ikinciye bisiklet, üçüncüye ise satranç takımı hediye edilirken dereceye giremeyen tasarımlar ise satışa sunularak elde edilen gelir bir vakıfa bağışlanacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çevreci Minik Eller' Doğa İçin Tasarlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement