Çevreci Tesisler Ödüllendiriliyor - Son Dakika
Güncel

Çevreci Tesisler Ödüllendiriliyor

Çevreci Tesisler Ödüllendiriliyor

Bursa'da faaliyet gösteren çevreye duyarlı sanayi bölgeleri ile firmaları, bu konudaki çalışmaları paylaşmak ve teşvik etmek amacıyla 'Çevreci Tesis Ödülü' ile ödüllendiriyor.

30.04.2012 15:51  Güncelleme: 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlıklı Kentler Birliği yönetim ve danışma kurulu üyelerinin belirlediği kriterlere uygun bulunan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi sınırlarında faaliyet gösteren Özdilek Tekstil, Saydam Tekstil, Delphi Otomotiv Sistemleri ve Karsan Otomotiv ile Bursa Organize, Nilüfer Organize ve Demirtaş Organize sanayi bölgeleri, 'Çevreci Tesis Ödülü'nü almaya hak kazandı. Ödüller, 2 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00'da Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Hüdavendigar Salonu'nda yapılacak törenle sahiplerini bulacak.

Diğer illerde de ödüller verilecek

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Sağlıklı Kentler Birliği olarak Türkiye'deki üye sayımız 42'ye ulaştı. Çevreye duyarlı şehirler oluşturmak amacıyla üye belediyelerimizle paylaştığımız bu teşvik ödülü için özellikle sanayi bölgelerimizde bulunan belediyelerimizden çok önemli katkılar aldık. Bursa'da başlattığımız bu teşviğin diğer üye belediyelerimizde de uygulanmasını hedefliyoruz. Sağlıklı bir gelecek oluşturmak için Türkiye'nin her yerinde adımlarımızı atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Altepe, sağlıklı kentler hareketinin gelişerek uygulanabilmesi için çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çevreci Tesisler Ödüllendiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement