Ceyhan Belediyesi Yol Yenileme Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Ceyhan Belediyesi Yol Yenileme Çalışmalarına Devam Ediyor

Ceyhan Belediyesi Yol Yenileme Çalışmalarına Devam Ediyor

Ceyhan Belediyesi, ilçenin her detayını düşünerek temizlikten park bahçeye, çevre düzenlemesinden yol yapım çalışmalarına kadar birçok alanda hizmet veriyor. Yol yenileme çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışma arkadaşlarına kolaylıklar diledi. İlçede insan öncelikli, sosyal belediyecilik eksenli çalışmaların sürdürüldüğü belirtilirken, Ceyhan'ın tamamında eksiksiz hizmet üretme hedefinden şaşmadıkları vurgulandı.

24.08.2023 12:48

İlçenin dört bir yanında temizlikten park bahçeye, çevre düzenlemesinden yol yapım çalışmalarına kadar her detayı düşünen Ceyhan Belediyesi ekipleri, yol yenileme çalışmalarını da aksatmıyor.

Ceyhan'da yol yenileme çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi 124. Sokak'taki yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışma arkadaşlarına kolaylıklar dileyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, "Ceyhan'daki hizmet seferberliğimiz kapsamında yol yenileme çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Ceyhan'ın tamamında eksiksiz hizmet üretme hedefimizden asla şaşmıyoruz. İlçemizde insan öncelikli, sosyal belediyecilik eksenli çalışmalarımız kapsamında yolların, sokakların, kaldırımların, park ve bahçelerin, çevrenin düzenli, sağlıklı ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için çalışıyoruz" dedi.

Cumhuriyet Mahallesi'nde komşularıyla da bir araya gelip sorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Erdem, "Ceyhanımız için üretmek, şehrimizi güzelleştirmek üzere hazırladığımız tüm projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Belediyemizin tüm birimleriyle ve halkımızla elbirliğiyle planladığımız hizmetlerimizi aksatmadan ilerliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ceyhan Belediyesi Yol Yenileme Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement