Ceylanpınar'da Tapu Sorunu Son Aşamaya Geldi - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar'da Tapu Sorunu Son Aşamaya Geldi

Ceylanpınar\'da Tapu Sorunu Son Aşamaya Geldi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde mühendis ve teknikerlerden oluşan heyet, ilçedeki tapu sorununu çözüme kavuşturmayı amaçlıyor.

17.11.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Kadastro Daire Başkanı Güngör Güzel, Şanlıurfa Tapu Müdürü İbrahim Ersoy, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yahya Ürün, Şanlıurfa İl Kadastro Müdürü Ramazan Paydaş, Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Müdür Vekili Mevlüt Ersayan 19 Eylül 2014 Cuma günü Ceylanpınar Belediyesine gelerek burada Belediye Başkanı Menderes Atilla ile birlikte 3 saat toplantı yapan heyet yapılan toplantı sonucu netlik kazanan tapu sorunu çözülüyor.

Ceylanpınar ilçe merkezinde yaşanan mülkiyet sorunlarının çözümü için, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney önderliğinde Ceylanpınar Belediyesine gerçekleştirilen ziyarette yapılan toplantı sonucu Şanlıurfa ve kadastro bölge müdürlüğü personellerinden oluşan komisyon kuruldu.

Mühendis ve teknikerlerinde bulunduğu bu komisyonda, Ceylanpınar Belediye ekipleri ile birlikte koordineli bir şekilde 10 Kasım 2014 pazartesi günü Ceylanpınar ilçesinde çalışmalara başlayarak, mülkiyet sorunlarının çözümünü hedefleyen bu çalışmalar kontrollü bir şekilde devam ediyor. Ceylanpınar ilçe halkının yüzyıllardır umutla beklediği tapu sorunu yapılan çalışmalar sonucu ortadan kaldırılarak çözüme kavuşması bekleniyor.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Kadastro Daire Başkanı Güngör Güzel ve ekibine teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ceylanpınar'da Tapu Sorunu Son Aşamaya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement