Cezmi Ersöz İmza Gününde Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Cezmi Ersöz İmza Gününde Okurlarıyla Buluştu

Cezmi Ersöz İmza Gününde Okurlarıyla Buluştu

muğla'nın Marmaris İlçesi'nde sevgililer günü için bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza günü etkinliğinde yazar Cezmi Ersöz, okurlarıyla buluştu.

14.02.2015 20:36

muğla'nın Marmaris İlçesi'nde sevgililer günü için bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza günü etkinliğinde yazar Cezmi Ersöz, okurlarıyla buluştu. Ersöz, "Sevgililerin el ele dolaşmasının günah olduğu, ama hırsızlarla el ele kol kola dolaşmanın mubah olduğu günümüzde sevgililer günü anlam taşıyor" dedi.

Kemal Elgin Bulvarı üzerindeki Blue Port Alışveriş Merkezi, '14 Şubat Sevgililer Günü' kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında sevilen yazar Cezmi Ersöz, imza gününde okurlarıyla buluştu. Hayranlarının kitaplarını imzalayan Ersöz, "Sevgilinize, eşinize saygı ve sevgi gösterin, sahip çıkın" öğüdünü de verdi.

KADINA ŞİDDETE DİKKATİ ÇEKTİ

Basılmış 30 kitabının bulunduğunu önümüzdeki aylarda yeni bir kitabın piyasaya çıkacağı müjdesini veren yazar Cezmi Ersöz, "Sevgililerin el ele dolaşmasının günah olduğu ama hırsızlarla el ele kol kola dolaşmanın mubah olduğu günümüzde sevgililer günü anlam taşıyor. Son yıllarda kadına yönelik şiddet ve cinayetler artış kazanmakta. Kadına şiddete dur demek için artık insanların uyandırılması gerekmektedir. Kadına yönelik şiddetin artış kazanması derin endişeye düşürüyor. Bu tür şiddetlere ve kadın-erkek eşitliğine karşı duranlara karşıt bir mücadele verilmelidir. Tek bugüne özel değil her gün sevgilinizi veya eşinizi iyi anlamaya çalışın. Sevginizi ve saygınızı yüceltin. Rahmetli sanatçımız Müzeyyen Senar, 88 yaşında bizlere şunu söylemişti: 'Ne şöhret, ne han, ne hamam, ne para, ne pul ve ne mal yerine keşke birlikte yaşlanacağım sevgilim veya aşığım olsaydı.' Tüm gençlere sesleniyorum. Sevginizin değerini çok iyi bilin. Kaybettikten sonra bir anlamı kalmıyor" dedi. Ersöz, hayranlarıyla öz çekim yapmayı da ilham etmedi. - Marmaris

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezmi Ersöz İmza Gününde Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement