CHP Adayları Esnafı Dinledi - Son Dakika
Güncel

CHP Adayları Esnafı Dinledi

CHP Adayları Esnafı Dinledi

CHP Şanlıurfa adayları 7 Haziran seçim turlarına esnaf ziyaretleri ile devam etti.

29.05.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Urfa milletvekili adayları kentin Haşimiye, Balıklıgöl ve Pasaj esnafını ziyaret ederek yaşanan sıkıntıları dinledi. Adaylar esnafa CHP döneminde tüm sorunların giderileceği yönünde söz verdi.

CHP'li adaylar Ali Murat Bucak, Hasan Oğul, Lütfü Küçükbayrak ve CHP İl Başkanı Ömer Karakeçili ile birlikte dünkü seçim turlarına Haşimiye esnafı ile start verdi. İş yapamamaktan dert yanan çarşı esnafına çözümün CHP'de olduğunu anlatan adaylar, mevcut sorunların giderilmesi yönünde söz verdi.

Adaylardan Ali Murat Bucak esnaf gezilerinde yaptığı açıklamada "Şuanda gümrük hanındayız ve esnafımızın birçoğunun kapalı olduğunu görüyoruz. Esnaflarımıza sorduğumuzda ise birçoğunun borçlu olduğunu gördük. Bunlar genelde esnaf kefaletten kredi kullanarak iş yerlerini açıyorlar. Seçim bildirgemizde de beyan ettiğimiz gibi CHP iktidarında esnaflarımızın kullanmış olduğu kredinin %80'nini silerek esnaflarımızın rekabet gücünü artıracağız" dedi.

Bucak'ın sözlerine destek veren bir diğer aday Hasan Oğul ise iktidara yüklenerek, "Olmayan hastanelerin açılışları yapılarak billboard siyaseti yapıyorlar. CHP Milletvekili adayları olarak 7 Hazirana çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Bugünü de esnafımıza ayırdık ancak saat öğle 10'a geliyor ama esnafın birçoğu henüz kepenklerini açmamış. Sebebini sorduğumuzda ise işsizlikten, siftahsızlıktan dolayı açmadıklarını belirtiyorlar. Memlekette büyük bir kriz var ama iktidar her fırsatta bunu inkâr ediyor" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement