CHP'de Bayramlaşmada Önder Sav Sürprizi - Son Dakika
Güncel

CHP'de Bayramlaşmada Önder Sav Sürprizi

CHP\'de Bayramlaşmada Önder Sav Sürprizi

Önder Sav, Eski Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay ile Birlikte Genel Merkez'e Gelerek Yeni Yönetimle Bayramlaştı.

17.11.2010 13:34

CHP yönetimi ile örgüt arasındaki bayramlaşmada Önder Sav sürprizi yaşandı. Eski Genel Sekreter Önder Sav, eski Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay ile birlikte Genel Merkez'e gelerek yeni yönetimle bayramlaştı. Sav, bayramlaşmada birlik beraberlik mesajı verdi.

CHP'de partililerle bayramlaşma Genel Merkez'de yapıldı. CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Melda Onur, İzzet Çetin ve İsa Gök ile CHP'li yöneticiler Genel Merkez'de partililerle bayramlaştı.

Eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav da eski Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay ile birlikte Genel Merkez'e gelerek yeni yönetimle bayramlaştılar.

Sav, gazetecilerin soruları üzerine partide görevini ve üzerine düşeni yerine getirdiğini belirtirken hem CHP'nin hem de Türkiye'nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade etti. CHP'nin demokratik, laik sosyal hukuk devletine sahip çıkacağını kaydeden Sav, devletin bölünmez bütünlüğüne önem verecek şekilde çalışmaları gerektiğini söyledi.

Sav, bir soru üzerine Kılıçdaroğlu ile görüşmediğini belirtirken Twitter'da bir hesabının bulunmadığını dile getirdi. (ANKA)

(HH/ÖMR)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'de Bayramlaşmada Önder Sav Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement