CHP'den Ahmet Hakan İçin Kgc'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

CHP'den Ahmet Hakan İçin Kgc'ye Ziyaret

CHP\'den Ahmet Hakan İçin Kgc\'ye Ziyaret

Chp Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, CHP Milletvekili ve 1'inci sıra adayı Çetin Arık ve diğer milletvekili adayları, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınamak ve 'Geçmiş olsun' dileklerini iletti.

03.10.2015 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, CHP Milletvekili ve 1'inci sıra adayı Çetin Arık ve diğer milletvekili adayları,  Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınamak ve 'Geçmiş olsun' dileklerini iletti.

İl Başkanı Mustafa Ayan, Metin Kösedağ'a çiçek verirken basının demokratik düzen içerisinde çok önemli bir unsur olduğunu belirtirken "Toplumumuz insani ve ahlaki açıdan demokrasinin bir nebze yukarıya gitmesini istiyorsa basın özgür olmalıdır" dedi.

CHP Milletvekili Çetin Arık ise, Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek, "Bu saldırı bütün basın camiası, gazetecilere ve basın özgürlüğüne yöneliktir. Basına verilmeye çalışılmış bir gözdağıdır. Bunun nedeni ülkeyi kutuplaştıran, adeta bir birine düşman eden iktidardır. Bütün bunlara 1 Kasım'da cevabı yüce Türk milleti verecektir" diye konuştu.

CHP 3'üncü sıra milletvekili adayı Aşkın Genç da Hakan'a yapılan saldırıyı kınadıklarını, çok daha ciddi bir tepki verilmesi gerektiğini vurguladı. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'den Ahmet Hakan İçin Kgc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement