CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Eryaman metrosunda yurttaşlarla buluştu - Son Dakika
Güncel

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Eryaman metrosunda yurttaşlarla buluştu

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Eryaman metrosunda yolculuk yaparak yurttaşlarla bir araya geldi. Beşikçioğlu, metrodaki yurttaşlarla sohbet ederek Etimesgut'un sorunlarının çözümü için yapacağı çalışmaları anlattı. Yurttaşlar, metroda müzik yapan gençlere eşlik eden Beşikçioğlu'nu ilgiyle karşıladı.

16.03.2024 13:41  Güncelleme: 13:50

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Eryaman metrosunda yurttaşlarla bir araya geldi. Metroda müzik yapan gençlere eşlik eden Beşikçioğlu'na yurttaşlar yoğun ilgi gösterdi.

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Eryaman metrosunda yolculuk yaparak yurttaşlarla bir araya geldi. Metrodaki yurttaşlarla sohbet eden Beşikçioğlu, Etimesgut'un sorunlarının çözümü için yapacağı çalışmaları anlattı. Metrodaki yurttaşlara iyi yolculuklar dileyen Beşikçioğlu, bir gence "Oyunu bana verecek misin" diye sordu. Genç ise "Size vereceğim, ilk oyum" diyerek karşılık verdi. Yurttaşlar, metroda müzik yapan gençlere eşlik eden Beşikçioğlu'nu ilgiyle karşıladı.

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Eryaman metrosunda yurttaşlarla buluştu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Eryaman metrosunda yurttaşlarla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement