CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Kabulü - Son Dakika
Güncel

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Kabulü

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu\'nun Kabulü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mısır Milli Güvenlik Komisyonu Başkanı Rıza Fehmi başkanlığındaki Mısır Yüksek Şura üyeleri ile bir araya geldi.

18.09.2012 18:34

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mısır Milli Güvenlik Komisyonu Başkanı Rıza Fehmi başkanlığındaki Mısır Yüksek Şura üyeleri ile bir araya geldi.

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, Mısır Milli Güvenlik Komisyonu Başkanı Rıza Fehmi başkanlığında, Tarım ve Toprak Islahı Komisyonu Başkanı el-Seyyid Hozayen, Kültür ve Kitle İletişim Komisyonu Başkanı Fethi Şihabeddin, Mali ve Ekonomik İşler Komisyonu Başkanı Muhammed el-Fik, Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Komisyonu Başkanı Muhammed Haşabe, Şura Meclisi El Nur Partisi Grubu Başkanı Abdullah Berdan, Şura Meclisi İnşaat ve Kalkınma Partisi Grubu Başkanı Sabır Hassan, Arap ve Dış İlişkiler ile Milli Güvenlik Komisyonu Üyesi Mutaz Abdulhalık ve Eski Halk Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu Sekreteri Hazım Faruk'un yer aldığı heyetle CHP Genel Merkezi'nde görüştü.

Görüşmede, Türkiye ve Mısır ilişkileri başta olmak üzere, bölgedeki durum ve Suriye konusunun ele alındığı bildirildi.

Görüşmeye, Mısır'ın Ankara Büyükleçisi Abdurrahman Salahaddin ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu'nun da katıldığı belirtildi.

Muhabir: Serdar Açıl

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Kabulü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement