Ankara'da, koalisyon pazarlıklarından önce bir dizi dikkat çekici toplantı yapılacak. TÜSİAD heyeti, yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek.
TÜSİAD MUHALEFETLE GÖRÜŞÜP BAŞBAKAN'A GİDECEK
TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes başkanlığındaki heyetin ilk görüşmesi saat 14.00'te Kılıçdaroğlu ile olacak. Bu görüşmenin ardından heyet saat 16.00'da Bahçeli ile bir araya gelecek. TÜSİAD'ın bir diğer adresi ise çarşamba günü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu olacak.
ERKEN SEÇİME SICAK BAKILMIYOR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bugünkü PM toplantısında üyelerinin görüşlerini tek tek dinleyerek, partinin yol haritasını çizmesi bekleniyor. Erken seçimi "zaman kaybı" ve "halkın teveccühüne saygısızlık" olarak nitelendiren Kılıçdaroğlu, önceliğini muhalefet partilerinden oluşan bir hükümetten yana tutuyor.
"CHP SÖZ SAHİBİ OLSUN"
Koalisyona yönelik tartışmaların sürdüğü CHP'de birçok yönetici, kurulacak 63. Hükümet'te partilerinin de yer alarak "ülke yönetiminde söz sahibi olması" gerektiğini düşünüyor.
Erken seçimin " Türkiye'ye bir yarar sağlamayacağı" görüşünün ağırlıkta olduğu CHP'de, talep etmesi halinde AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüşme yapılabileceği belirtiliyor.
Son Dakika › Güncel › Kılıçdaroğlu ve Bahçeli, TÜSİAD'a; TÜSİAD, Başbakan'a Gidiyor - Son Dakika
Yorumlar (44)