"Hükümet Etme Anlayışının Saldırıda Önemli Rolü Var" - Son Dakika
Güncel

"Hükümet Etme Anlayışının Saldırıda Önemli Rolü Var"

"Hükümet Etme Anlayışının Saldırıda Önemli Rolü Var"

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na TBMM'de yapılan yumruklu saldırıya ilişkin konuştu.

15.04.2014 13:39  Güncelleme: 20:03

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na TBMM'de yapılan yumruklu saldırıya ilişkin, "Ülkemizde gerginlik ve kutuplaşma üzerine siyaseti şekillendiren hükümet etme anlayışının bu saldırıda önemli rolü olduğunu üzülerek görüyoruz" dedi.

CHP'li il başkanları, CHP'nin grup toplantısına katılmak üzere TBMM'ye geldi. CHP'li il başkanları adına açıklama yapan Çavuşoğlu, Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırının Kılıçdaroğlu'nun şahsına değil aynı zamanda demokrasiye yapılmış bir saldırı olduğunu söyledi. İl başkanları olarak yapılan çirkin saldırıyı kınadıklarını ifade eden Çavuşoğlu, "Ülkemizde gerginlik ve kutuplaşma üzerine siyaseti şekillendiren hükümet etme anlayışının bu saldırıda önemli rolü olduğunu üzülerek görüyoruz" dedi. Saldırının arkasındaki faillerin oryaya çıkmasını isteyen Çavuşoğlu, vatandaşları sağduyu ve sükunete davet etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 'Hükümet Etme Anlayışının Saldırıda Önemli Rolü Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement