CHP'li İl Başkanından Açıklama - Son Dakika
Güncel

CHP'li İl Başkanından Açıklama

CHP\'li İl Başkanından Açıklama

'Saldırmadık, Sadece Fotoğraf Çektik'

30.08.2010 22:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'SALDIRMADIK, SADECE FOTOĞRAF ÇEKTİK'

CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu, AK Parti Kırklareli Milletvekili Gökhan Sarıçam'ın, '26 Ağustos gecesi bir grup 'alkollü ve CHP'li gencin, yardım paketi hazırladıkları dükkana gelerek eşi Nihal Sarıçam ve diğer kadınlara saldırdıkları' iddiasına tepki gösterdi. Gündoğdu, "Bayanlara ve araç sahiplerine saldırı ve sataşma kesinlikle olmadı, sadece fotoğrafladık" dedi. Merkez İlçe Başkanı Gürkan Yenerel da, Nihal Sarıçam'ın polisleri 'Sizi Van'a kadar sürerim' diyerek tehdit ettiğini öne sürdü

AK Parti Kırklareli Milletvekili Gökhan Sarıçam'ın 'eşime saldırdılar' iddialarına, CHP İl Başkanı Gündoğdu parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile cevap verdi. CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ve CHP Merkez İlçe Başkanı Gürkan Yenerel'in de katıldığı toplantıda herhangi bir saldırı olayı yaşanmadığını belirten Gündoğdu, sadece fotoğraf çektiklerini söyledi. Gündoğdu, 26 Ağustos gecesi yaşananlarla ilgili şöyle konuştu:

"Olay gecesi vekil Gökhan Sarıçam'ın eşi ile ben konuştum. Nihal Hanım'a 'CHP'li gençler size söz ve tacizde bulundu mu?' diye sordum. Bana 'hayır bir taciz olayı yaşanmadı' dedi. Sadece fotoğraflarının çekilmesinden dolayı rahatsız olduğunu söyledi. Ben de kendisinden özür dileyerek, bize yapılan ihbarlarda erzak dağıtımı yapıldığı, bizlerin de emniyet güçleri gelene kadar araçların ve plakaların tespiti amaçlı çekim yaptığımızı söyledim. Bizleri gören araç sahipleri kaçıyorlardı. Zekat alan birisi kaçmaz. Zekat veren birisi de o kadar paniklemez."

'FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİK, ÇİZELGEDE AMPUL VARDI'

Olay gecesinde 7 kişi olduklarını ve alkollü olmadıklarını belirten CHP'li İl Başkanı Gündoğdu, yardım paketlerinin dağıtıldığını duyduklarında 155'i arayarak ihbarda bulunduklarını anlattı. Polis ekipleri gelene kadar 15 kare fotoğraf çektiklerini belirten Gündoğdu şöyle devam etti:

"Emniyet güçleri olay yerine geldiklerinde, "Dağıtımlarda AKP ile ilgili bir broşür var mıdır? Kontrol edin ve tutanaklarınıza geçirin. Eğer böyle bir şey varsa Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız' dedik. Bayanlara ve araç sahiplerine sözlü saldırı ve sataşma kesinlikle olmamıştır. Bu iddiaları kabul etmiyoruz. Olay gecesinin ardından sabah Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduk. Alınan fotoğraflar kanıt olarak savcılığa verilmiştir. O gece bayanların ellerindeki çizelgelerde ampul işareti açık bir şekilde görülmektedir. O resimde savcılığa verilmiştir. Vekilin iddia ettiği gibi o gece orda sadece bayanlar yoktu. Yanlarında 15 kadar erkek vardı."

'SİZİ VAN'A KADAR SÜRERİM' İDDİASI

CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Gürkan Yenerel de, Kırklareli Milletvekili Gökhan Sarıçam'ın eşi Nihal Sarıçam'ın polis memurlarını 'Fotoğraf makinalarını istiyorum, getirmezseniz sizi Van'a kadar sürerim' diyerek tehdit ettiğini öne sürdü.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Gökhan Sarıçam, 26 Ağustos gecesi bir grup 'alkollü ve CHP'li gencin, yardım paketi hazırladıkları dükkana gelerek eşi Nihal Sarıçam ve diğer kadınlara saldırdıklarını iddia etmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li İl Başkanından Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement