CHP'li İnce'den Davullu Zurnalı Seçim Turu - Son Dakika
Güncel

CHP'li İnce'den Davullu Zurnalı Seçim Turu

CHP\'li İnce\'den Davullu Zurnalı Seçim Turu

Yalova'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili adayları Muharrem İnce ve Alaattin Fitoz, davullu zurnalı seçim turuna çıktı.

21.04.2011 18:00

Yalova'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili adayları Muharrem İnce ve Alaattin Fitoz, davullu zurnalı seçim turuna çıktı. Davul ve zurnayla Yalova sokaklarını dolaşan Muharrem İnce ve Alattin Fitoz vatandaşlardan destek isteyerek, "Bu sefer 2-0 olsun" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Grup Başkanvekili, Yalova milletvekili ve adayı Muharrem İnce ve 2'inci sıra adayı Alattin Fitoz, partililerden oluşan kalabalık bir grup ile şehir merkezinde destek turuna çıktı. Cumhuriyet Caddesi'ndeki seçim irtibat bürosu önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik partiliyle tura çıkan ikiliye, davul, gırnata ve kemandan oluşan müzisyen grubu da eşlik etti.

Roman müzisyenlerin davul ve zurnası eşliğinde İstanbul Caddesi'ndeki vatandaşları selamlayan Muharrem İnce seçmenlere, "Bu sefer 2-0 olsun. Hadi bir omuz atınö dedi. Dolaştığı esnada bir kasaba uğrayan ve 'Oyunu kime vereceksin' diyen İnce, "Şerif Ağa'nın oğluna' yanıtını aldı. İnce'nin babasının adının Şerif olduğu öğrenildi.

Seçim turuna Mimar Sinan Caddesi, Arabacılar Sokak, Yalı Caddesi, Fatih Caddesi ve Gazipaşa Caddesi'nde devam eden İnce'ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li İnce'den Davullu Zurnalı Seçim Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement