Chp'li Işık, Voleybol Federasyonu'na İlişkin İddiaları Sordu - Son Dakika
Güncel

Chp'li Işık, Voleybol Federasyonu'na İlişkin İddiaları Sordu

Chp\'li Işık, Voleybol Federasyonu\'na İlişkin İddiaları Sordu

CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, "Spor dünyasında Voleybol eski federasyon başkanı Erol Ünal Karabıy'a pano reklam bedeli için baskı yapıldığı" iddialarının bulunduğunu belirterek Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a "Bu ödemeyi kabul"...

14.10.2012 09:24

CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, "Spor dünyasında Voleybol eski federasyon başkanı Erol Ünal Karabıy'a pano reklam bedeli için baskı yapıldığı" iddialarının bulunduğunu belirterek Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a "Bu ödemeyi kabul etmedi diye seçimlerde delegeleri arayıp oy vermeyin dediniz mi?" diye sorduCHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, "Spor dünyasında Voleybol eski federasyon başkanı Erol Ünal Karabıy'a pano reklam bedeli için baskı yapıldığı" iddialarının bulunduğunu belirterek Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a "Bu ödemeyi kabul etmedi diye seçimlerde delegeleri arayıp oy vermeyin dediniz mi?" diye sordu.

TBMM Başkanlığı'na Bakan Kılıç'ın yazılı cevaplaması istemiyle bir soru önergesi veren Işık, "Olimpiyatlara katılan 114 sporcumuzun fotoğrafları spor bakanlığı tarafından evlerine yakin panolara asılmış ve bu reklam bedelinin 3,5 milyon olduğu basında yer almıştır" dedi. Işık şöyle devam etti:

"Bu bedelin ödenmesi için basketbol ve voleybol federasyonuna baskı yapıldığı ancak voleybol federasyon başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın bunun yasal olmadığı için ödemeyi kabul etmediği basında yer aldı. Voleybol federasyonu seçimlerinde bu ödemeyi kabul etmediği için delegelerin aranarak oy vermemeleri yönünde baskı yapıldığı ve eski başkan Sayın Erol Ünal Karabıyık'ın seçimi kaybettirildiği söylenmektedir. Spor dünyası da bu yapılanlardan duyduğu rahatsızlığını dile getirmektedir.

Buna istinaden; eski voleybol başkanı Erol Ünal Karabıyık'a bu reklam parası ödensin diye baskı yaptınız mı? Bu ödemeyi kabul etmedi diye seçimlerde delegeleri arayıp oy vermeyin dediniz mi? Diğer federasyonlara baskı yaparak başka hiçbir ödeme yaptırdınız mı? Diğer federasyon seçimlerinde de delegeleri aradınız mı? 'Ben sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim' sözü size ne anlatıyor." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'li Işık, Voleybol Federasyonu'na İlişkin İddiaları Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement