
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İhale ve rüşvet operasyonunu yürüten savcı ve polis müdürlerinin görevden alınması, AKP'nin tüm suçlamaları kabul ettiğini gösterir" ifadelerini kullandı.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, bürokrat, işadamı ve bakan çocuklarının da aralarında bulunduğu İstanbul merkezli yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasıyla ilgili olarak Twitter'dan, "İhale ve rüşvet operasyonunu yürüten savcı ve polis müdürlerinin görevden alınması, AKP'nin tüm suçlamaları kabul ettiğini gösterir" ifadelerini paylaştı.
Son Dakika › Güncel › Chp Lideri Kılıçdaroğlu: Savcı ve Polisleri Görevden Almak AKP'nin Suçlamaları Kabul Ettiğini... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.