Cin Çıkarma Seansına İki Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Cin Çıkarma Seansına İki Tutuklama

Cin Çıkarma Seansına İki Tutuklama

Sahte Hoca İçine Cin Girdiğini Öne Sürerek Bir Gencin Ölümüne Sebebiyet Vermek Suçundan Tutuklandı.

08.06.2010 17:47

Üç yıldır devam eden panik atak tedavisinden bir sonuç alınamadığını düşünen ailesi Mesut Kılıç'ı geçen hafta, muska yazdığı ve üfürükçülük yaptığı öne sürülen İsa Şahin'e götürdü. Şahin, 366 lira aldığı aileden doktorların tedavi için verdiği ilaçları kesmesini isteyerek, "Bu çocuğun 7 cini var, 7'si de kadın" dedi. İsa Şahin, aileyi ikinci seans için sahibi olduğu saz imalathanesine çağırdı.

Boyacı Nusret Kılıç, oğlu Mesut'la 3 Haziran günü İsa Şahin'in işyerine gitti. Nusret Kılıç'ın iddiasına göre Şahin, Mesut Kılıç'ı bir odaya aldı ve ayaklarıyla ellerini bağladı. Nusret Kılıç, bir süre sonra hareketsiz şekilde yerde yatan oğlunu Bağcılar'da bir özel hastaneye götürdü. Ancak Kılıç hayata döndürülemedi. İsa Şahin gözaltına alındı, Mesut Kılıç'ın yakınları da polise ifade verdi. Adli Tıp Kurumu'nun ilk raporunda Mesut Kılıç'ın ölüm nedeni için 'normal' denildi. Rapor üzerine İsa Şahin serbest bırakıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı bugün İsa Şahin ile cin çıkarma sırasında yanında yardım için bulunan arkadaşı Yusuf Gülmez'i adliyeye çağırdı. İsa Şahin ile Yusuf Gülmez ifadelerinde Mesut Kılıç'ın yakınlarının kendilerine yardım isteği ile geldiğini söyledi. Şüpheliler ifadelerinde "Biz de bildiğimiz yöntemi kullandık" dedi. Savcı iki arkadaşı tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Mahkemenin haklarından tutuklama kararı verdiği İsa Şahin ile Yusuf Gülmez, Metris Cezaevi'ne konuldu.

İSTANBUL - DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cin Çıkarma Seansına İki Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement