"Çin İle Türkiye Arasındaki İşbirliği Arttı" - Son Dakika
Güncel

"Çin İle Türkiye Arasındaki İşbirliği Arttı"

"Çin İle Türkiye Arasındaki İşbirliği Arttı"

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Zhang Qingyang, "Son yıllarda Çin ile Türkiye arasındaki dostluklar ve işbirliği çalışmaları arttı." dedi.

12.12.2013 21:22  Güncelleme: 22:22

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Zhang Qingyang, "Son yıllarda Çin ile Türkiye arasındaki dostluklar ve işbirliği çalışmaları arttı" dedi.

Qingyang, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaretinde, OSB Müdür Vekili Gültekin Hadi'den bilgi alarak, gıda üretimi yapan fabrikaları ziyaret etti.

Qingyang, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Çin ile Kırklareli arasındaki iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Kırklareli'ni, yaşam ve ticaret durumunu öğrenmek için ziyaret ettiklerini belirten Qingyang, gelecekte Kırklareli'deki iş adamları ile çalışmalar yapabileceklerini ifade etti.

Türk insanının çok sıcak kanlı olduğunu ifade eden, Qingyang, "Son yıllarda Çin ile Türkiye arasındaki dostluklar ve işbirliği çalışmaları arttı. Kırklareli'de bir takım ziyaretlerde bulunarak, gelecekte çalışmaların artacağı sinyallerini aldık. Özellikle gıda sektöründe çalışmalar yapabiliriz" diye konuştu.

Qingyang, daha sonra Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş'ı ziyaret etti.

-başkonsolos

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Çin İle Türkiye Arasındaki İşbirliği Arttı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement