Çin'in Chongqing Belediyesi ile İtalya'nın Milano kenti arasında direkt uçak seferleri başlıyor - Son Dakika
Güncel

Çin'in Chongqing Belediyesi ile İtalya'nın Milano kenti arasında direkt uçak seferleri başlıyor

Çin\'in Chongqing Belediyesi ile İtalya\'nın Milano kenti arasında direkt uçak seferleri başlıyor

Çin'in güneybatısındaki Chongqing Belediyesi ile İtalya'nın Milano kenti arasında 19 Mart'ta direkt uçak seferleri başlayacak. Hainan Havayolları haftada iki sefer düzenleyecek ve bu seferler Çin'in batısı ile Milano arasında ilk direkt sefer olacak. Chongqing Havalimanı, uluslararası ve bölgesel olarak 12 noktaya sefer düzenlemekte ve haftada 110'dan fazla uçuş gerçekleştirmektedir. Yeni rota, Chongqing'in uluslararası havacılık merkezi olarak gelişmesi açısından büyük önem taşımaktadır.

16.02.2024 15:10

CHONGQİNG, 16 Şubat (Xinhua) -- Çin'in güneybatısındaki Chongqing Belediyesi ile İtalya'nın Milano kenti arasında 19 Mart'ta direkt uçak seferleri başlayacak.

Chongqing Jiangbei Uluslararası Havalimanı'na göre, Hainan Havayolları Salı ve Cuma günleri olmak üzere iki kent arasında haftada iki sefer yapacak. İlk uçağın 19 Mart'ta Beijing saatiyle 02.00'de Chongqing'den kalkacağını belirten havalimanı, bunun Çin'in batısı ile Milano'yu birbirine bağlayan ilk direkt sefer olacağını bildirdi.

Havalimanından şu anda uluslararası veya bölgesel olmak üzere 12 noktaya sefer düzenlenirken, haftada 110'dan fazla uçuş gerçekleştiriliyor. Destinasyonlar arasında Londra, Paris, Madrid, Roma, Sidney ve Singapur gibi büyük kentler yer alıyor.

Chongqing Havalimanı Grup Limited Şirketi Genel Müdürü Huang Wei'ye göre yeni rotanın hizmete girmesi, Chengdu-Chongqing bölgesinde dünya standartlarında havalimanlarının kurulması ve Chongqing'in uluslararası havacılık merkezi olarak gelişmesi açısından büyük önem taşıyor.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Çin'in Chongqing Belediyesi ile İtalya'nın Milano kenti arasında direkt uçak seferleri başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement