Cin Seansında Ölüme 6 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

Cin Seansında Ölüme 6 Yıl Hapis İstemi

Cin Seansında Ölüme 6 Yıl Hapis İstemi

Cin Çıkarma Seansında Ölüme Neden Olan İki Kişi Adam Öldürmekten Suçlu Bulundu

07.08.2010 16:27  Güncelleme: 19:40

İSTANBUL'da, panik atak ve şizofren hastası Mesut Kılıç'ı (23) cin çıkarma seansı yaptıkları sırada ölümüne neden olan İsa Şahin ile yardımcısı Yusuf Gülmez'e taksirle adam öldürmek suçundan 3 yıldan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Bağcılar'daki Evren Mahallesi'nde oturan ve psikolojik rahatsızlığı bulunan Mesut Kılıç'ın ailesi, 3 Haziran'da oğullarının hastalığından kurtulabilmesi için mahallede "Cinci hoca" olarak tanınan İsa Şahin'in saz imalatı atölyesine gitti. Mesut Kılıç'ın içinde cin olduğuna inanan ailesi, oğullarını iyileşebilmesi için İsa Şahin ile aynı odada bıraktı.

Bir süre sonra içeriden oğlunun çığlıklarının geldiğini duyan Nusret Kılıç, içeriye girdiğinde Mesut Kılıç'ın yerde hareketsiz yattığını gördü. Babası tarafından Bağcılar'daki Özel Gelişim Hastanesi'ne götürülen Mesut Kılıç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özel Gelişim Hastanesi'nde düzenlenen adli raporda darp bulgularına yer verildi. Raporda Mesut Kılıç'ın alnında, boğazında ve sol omzunda darp izlerine rastlandığı belirtildi.

Olayın ardından gözaltına alınan İsa Şahin, Mesut Kılıç'ın ön otopsi raporunda darp, cebir, kesici alet ve ateşli silah kullanıldığına dair iz olmadığı ve fenalaştığında hastaneye götürdüğü gerekçesiyle serbest bırakıldı.

"Biz de bildiğimiz yöntemi kullandık"

Olaydan 5 gün sonra ifadesine başvurulmak üzere yeniden Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na çağrılan İsa Şahin (59) ve olay sırasında kendisine yardım ettiği belirtilen Yusuf Gülmez savcılıkça sorgulandı. Şahin ile Gülmez ifadelerinde Mesut Kılıç'ın yakınlarının kendilerine yardım isteğiyle geldiğini söyleyerek, "Biz de bildiğimiz yöntemi kullandık" dedi. Şahin ve Gülmez, sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece "ölüme sebebiyet vermek" suçundan tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konuldu.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı 3 ay sonunda yürüttüğü soruşturmayı tamamladı. Savcılık, İsa Şahin ile yardımcısı Yusuf Gülmez hakkında taksirle adam öldürmek suçundan 3 yıldan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Şahin ve Gülmez'in yargılanmasına önümüzdeki günlerde Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'ne başlanacak.

Ezgi Tuğçe TÜL- İSTANBUL- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cin Seansında Ölüme 6 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement