Eskişehir'de iki grup arasında çıkan tartışmada, arkadaşını bıçaklayarak öldüren cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi üzerinde iki grup arasında sabah saatlerinde meydana geldi. "Ne bakıyorsun" meselesi yüzünden çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmüş, kavga sırasında Mustafa T., üzerinde taşıdığı bıçağı etrafa sallayıp yanında bulunan arkadaşları Volkan B. ve Yiğitcan Durgun'u da yaralanmıştı. Karşı gruptan ise Hasan Ercan B., Mehmet Oğuzhan D., Bürkan Y. ve Ufuk T. de bıçakla hafif şekilde yara almıştı.
Yaralılar, kentteki çeşitli hastanelere götürülüp tedavi altına alınırken, Yiğitcan Durgun ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polis ekipleri, yaralama olayını gerçekleştiren şüpheli Mustafa T.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Cinayet zanlısı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - ESKİŞEHİR
Son Dakika › Güncel › Cinayet Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?