Cirque Du Soleil, Alegria ile İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

Cirque Du Soleil, Alegria ile İstanbul'a Geliyor

Cirque Du Soleil, Alegria ile İstanbul\'a Geliyor

Cirque du Soleil'in beğenilen şovlarından Alegria, Finansbank ana sponsorluğu ve Pozitif Live organizasyonuyla İstanbul'a geliyor.

27.08.2012 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cirque du Soleil'in beğenilen şovlarından Alegria, Finansbank ana sponsorluğu ve Pozitif Live organizasyonuyla İstanbul'a geliyor.

Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Finansbank olarak müşterilere sadece finansal hizmetleri sunmak istemediklerini belirterek, müşterilerin gündelik hayatlarındaki işlemleri ve finansal ihtiyaçlarını karşılarken, hayatlarını zenginleştiren adımlar atmak istediklerini anlattı.

Güzeloğlu, ulusal ve uluslararası alanda önemli eserleri, gösterileri Türk halkı ile buluşturmak için çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Önümüzdeki dönemde ciddi planlamalar yaptık. Bu planlamalar dahilinde konserler, tiyatrolar, gösteri gruplarını Türkiye'ye getireceğiz. 2,5 sene önce ilginç bir yola çıktık. Çalışma toplantılarımız sonucunda, Finansbank'ın özünü oluşturan değerlerin neler olduğunu keşfettik. Bizim özümüz, işimize olan saygımız ve bağlılığımız, yaratıcılık, liderlik ve biz olmak. Bu değerlerle sponsor olduğumuz sanat eserlerinin, gösterilerinin örtüşüyor olmasını istiyoruz. Bu gösteri bizimle örtüşüyor. Cirque du Soleil'in değerlerine baktığınızda yaratıcılık, takım ruhu, saygı ve güvenilirliktir. Finansbank'ın değerleriyle örtüşüyor. Alegria, İspanyolca başarı ve mutluluk anlamına geliyormuş. Müşterilerimizin gösteriyi çok beğeneceğini düşünüyoruz. Bu mutluluğu tüm Türkiye paylaşsın diye kredi kartlarımızdan yapılan bilet alışverişi için ciddi indirimler sağladık."

Güzeloğlu, Finansbank'ın bu yıl 25. Kuruluş Yıldönümü olduğunu anımsatarak,

"Bu 25 yılda Türkiye'nin en küçük bankası konumundan 5. büyük özel bankası konumuna geldik. Biz bu dönemde hizmet alanında, finansal alanda başarı gösterdiğimize ve göstereceğimize inanıyoruz. Finansbank çalışanlarının azmiyle oluyor. Çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Pozitif Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yegül ve Alegria Sanat Direktörü Bruno Darmagnac'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Alegria gösterisinin bir bölümü sunuldu.

-Alegria şovu-

Cirque du Soleil'in beğenilen şovlarından Alegria, Finansbank ana sponsorluğu ve Pozitif Live organizasyonuyla 22, 23, 28, 29 ve 30 Eylül tarihlerinde Ülker Arena'da 5, 6, 7, 12, 13 ve 14 Ekim tarihlerinde Ora Arena'da gerçekleştirilecek.

İspanyolca'da neşe, gurur ve coşku anlamına gelen Alegria'nın ekibi, 15 ülkeden gelen 55 sanatçı ve müzisyenden oluşuyor.

Şovun biletleri, 56 lira ile 327 lira arasında satışa sunuldu.

Muhabir: Elif Ferhan Durmuş - Ahmet Hacıfazlıoğlu

Yayıncı: Hülya Ertan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cirque Du Soleil, Alegria ile İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement