Çocuk ve Gençler İçin Yüzme Havuzları - Son Dakika
Güncel

Çocuk ve Gençler İçin Yüzme Havuzları

Çocuk ve Gençler İçin Yüzme Havuzları

Şanlıurfa'da Belediye tarafından mahallelere yüzme havuzları yaptırıldı.

24.05.2013 16:15  Güncelleme: 16:44

Yaz aylarında kavurucu sıcakların etkisi altına giren ve her yıl onlarca kişinin serinlemek için girdiği sulama kanallarında boğulduğu Şanlıurfa'da Belediye tarafından mahallelere yüzme havuzları yaptırıldı. Ücretsiz olan havuzlara yarışlar düzenleyerek ilgiyi artırmayı amaçlayan Belediye yetkilileri, böylelikle boğulmaların da önüne geçmeyi hedefliyor.

Başkanlığını AK Partili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yaptığı Şanlıurfa Belediyesi, her yıl onlarca kişinin serinlemek için girdiği sulama ve tahliye kanallarında boğulmaların önüne geçilmesi için 3 mahallede yüzme havuzu yaptırdı. Geçen yıl yapımına başlanan ve 5 yıldızlı otel standartlarında yaptırılan havuzlar tamamlanarak hizmete girdi. Ücretsiz olan ve yüzme kurslarının da verildiği havuzlara ilgiyi artırmak için belediye tarafından bugün yüzme yarışması düzenlendi.

Beykapısı Mahallesi'nde bulunan yüzme havuzunda düzenlenen 50 ve 100 metre mesafeli yarışmalara 50 kişi katıldı. Süper Lig Hakemlerinden Muhittin Gürses'in yönettiği yarışlarda 50 metrede Cihan Kutluoğlu, 100 metrede ise Batuhan Gün birinci oldu.

Yarışmada dereceye girenlerin ödüllendirileceğini açıklayan belediye yetkilileri, amaçlarının havuzlara ilgiyi artırmak ve kurslar ile boğulmaları önlemek olduğunu kaydetti. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuk ve Gençler İçin Yüzme Havuzları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement