Çocuklar Bayram Sevincini Erken Yaşadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çocuklar Bayram Sevincini Erken Yaşadı

Çocuklar Bayram Sevincini Erken Yaşadı
27.07.2013 13:43

Kimse Yok Mu Derneği, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı.

Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi gönüllüleri bayram öncesi derneğe kayıtlı ihtiyaç sahibi çocuklar için hediye dağıttı. "Mendili eline, harçlık koydum içine" ve "30 çocuğa 30 hediye" kampanyalarını birleştirerek bayram öncesi çocukları sevindirmek isteyen dernek yetkilileri ve gönüllüler derneğin giyim mağazasında çocuklarla bir araya geldi.

Ramazanda 30 güne 30 iyilik yapmayı hedefleyerek yola çıkan Kimse Yok Mu gönüllüleri yapılan kampanyalar sayesinde bayram geleneklerini devam ettiriyor. Derneğin Bursa şubesinde bir araya gelen gönüllüler önceden hazırladıkları hediyeleri ihtiyaç sahibi çocuklara verdiler. Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşe Durmaz "Ramazan ayı boyunca pek çok kampanyaya hayat verdik gönüllülerimizin desteği ile ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olduk. Ama geleceğimiz olan çocuklarımızı da unutmamak gerekir ufak hediyeler ile onları sevindirmek Ramazan'ın güzelliğini paylaşmamızı sağlıyor. Çocukların yüzlerindeki gülümsemeyi ve mutluluklarını görmek bizleri de fazlasıyla mutlu etti. Her bayram öncesi derneğimizin giyim mağazasından bayramlık yardımı gerçekleştiriyoruz bu yılda kayıtlı ailelerimizin bayramlık giysi ihtiyaçlarını gönüllülerimizin desteği ile karşılayacağız" dedi.

En güzel şey çocukları sevindirmek diyen dernek gönüllüsü "Onlar güldüğü zaman hepimiz seviniyoruz. Ramazan'ın gereklerinden biri de çocukları sevindirmek bizler bugün bu güzelliği gerçekleştirmek için bir araya geldik. Herkes bu mutluluğu yaşamalı." dedi. Onların gülümsemelerini gördükçe mutlu oluyoruz diyen gönüllüler daha fazla aile ve çocuğa ulaşabilmek için yeni gönüllüleri ve hayırseverleri derneğe yardımcı olmaya davet ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklar Bayram Sevincini Erken Yaşadı - Son Dakika


Advertisement