Çocuklara Özel Kitap Fuarı - Son Dakika
Güncel

Çocuklara Özel Kitap Fuarı

Çocuklara Özel Kitap Fuarı

Çocuklara Özel Kitap Fuarı Orion'da başlıyor.

18.04.2012 16:06

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Orion tarafından düzenlenen 2. Çocuk Kitapları Fuarı, 19 Nisan Perşembe günü başlıyor. Fuar süresince çocukların çok sevdikleri yazarlar minik okurlarıyla Orion'daki imza günlerinde buluşacak. Fuarın ilk gününde dünyanın en ünlü kedisi Garfield da Orion'a gelecek ve çocuklarla olacak.

Daha önceki yıllarda Orion'da yapılan kitap fuarları gibi yine Apsis Kitabevi'yle ortaklaşa düzenlenecek fuar, tamamen çocuklara özel olacak. Her yaş grubundan çocuğa uygun ve hemen her türde çocuk kitabının bulunabileceği fuara 20'ye yakın yayınevi katılıyor. Çorlu Belediyesi'nce de desteklenen 2. Çocuk Kitapları Fuarı, Orion alt kattaki etkinlik alanında gerçekleştirilecek.

Altı gün süresince yüzlerce çocuğu, binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak fuarda ünlü yazarların imza günleri de düzenlenecek. Necdet Neydim, Gül Durusel, Arif Tuncer Avcı, Mustafa Işık, Yılmaz Yeşildağ ve Fatih Erdoğan kitap fuarında okurlarıyla biraraya gelecek.

Orion'un ev sahipliğinde düzenlenen 2. Çocuk Kitapları Fuarı'na Çorlu'nun yanı sıra çevre il ve ilçelerden de ziyaretçilerin yoğun ilgi göstereceği bekleniyor. Orion alt kattaki etkinlik alanında herkesin ziyaretine açık olacak fuar 24 Nisan'a kadar devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklara Özel Kitap Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement