Çolakoğlu'nun Cenazesi İstanbul'a Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Çolakoğlu'nun Cenazesi İstanbul'a Gönderildi

Çolakoğlu\'nun Cenazesi İstanbul\'a Gönderildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayatını kaybeden ünlü iş adamı Yurtsev Çolakoğlu'nun cenazesi, anma ve uğurlama etkinliği ile İstanbul'a gönderildi.

11.03.2013 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayatını kaybeden ünlü iş adamı Yurtsev Çolakoğlu'nun cenazesi, anma ve uğurlama etkinliği ile İstanbul'a gönderildi. Sanatçı Neco, yakın arkadaşının tabutunun yanından ayrılmadı.

Ünlü Sanatçı Neco'nun da kadim dostu olan Yurtsev Çolakoğlu, bir restoranda gerçekleşen anma töreni ile İstanbul'a uğurlandı. Sanat ve cemiyet dünyasından bir çok kişinin de katıldığı etkinlikte Çolakoğlu'nun cenazesi restoran önüne getirildi. Anma ve Uğurlama törenine sanatçı Neco'nun yanı sıra Çolakoğlu'nun eşi Güler Çolakoğlu, kızı Ece Bilen, Damadı Barış Bilen, Sezen Aksu'nun eski eşi Turizmci Sinan Özer, Eski Manken Yıldız Mavitan, Ünlü Şair İlhan Berk'in Oğlu Ahmet Berk, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Mumcular Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Restoranın bir köşesine karanfiller içerisine yerleştirdikleri Çolakoğlu'nun resminin yanında bulunan puro ve alkol ise dikkatlerden kaçmadı.

Eski Mankenlerden Yıldız Mavitan çok değerli bir insanı kaybettiklerini belirterek, "Vakti gelen gidiyor. Çok sevdiğimiz bir insandı. Neşeli hayata bağlı bir insandı nur içinde yatsın. Onu çok özleyeceğiz"dedi.

Ünlü Sanatçı Neco ise, çok eski bir dostu olduğunu ifade ederek, "O çok ayrıcalıklı bir insandı. Bodrum'da çok sevilen, Bodrum'a çok emek vermiş dostları ve arkadaşları ile çok iyi geçinen çok iyi bir insandı. Hayatı dolu dolu yaşardı. Allah rahmet eylesin. Biz çok iyi bir dost kaybettik. Hepimizin başına gelecek şey ölüm. Bu dünyanın geçici olduğunu herkesin birbirini saygı ve sevgi ile sarılması gerektiğini inşallah herkes bir gün anlayacak. Çok eski dostumdu uzun yıllardır. Yılını ben hatırlamıyorum. Ankara'dan berri tanıyorum çok seneler oldu dostluğumuz" ifade etti.

Öte yandan; Çolakoğlu'nun cenazesi İstanbul'a hareket ederken, arkadaşları cenaze aracının arkasından şarap serpti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çolakoğlu'nun Cenazesi İstanbul'a Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement