Columbıa, Beneteau Sailing Fest'e Sponsor Oldu ! - Son Dakika
Güncel

Columbıa, Beneteau Sailing Fest'e Sponsor Oldu !

Columbıa, Beneteau Sailing Fest\'e Sponsor Oldu !

Columbia, Dünyanın en iyi tekne üreticilerinden Beneteau'nun Türkiye distibütörü Tezmarin'in düzenlediği Beneteau Sailing Fest'e sponsor oldu.

20.07.2018 14:01  Güncelleme: 14:00

Columbia, 27-28-29 Temmuz 2018 tarihlerinde, 65 adet Beneteau yelkenli teknenin katılımı ile gerçekleşecek Beneteau Sailing Fest'e sponsor oldu. Tasarım ve teknolojinin mükemmel harmanıyla hem açık hava aktivitelerine hem de şehir hayatına mükemmel uyum sağlayan Columbia, yelken ile Bodrum'un eşsiz sularında keyif sürenlere destek olacak.

Doğa ve deniz sporlarının bir çok alanında mevsim ve ortam şartlarına adapte edilmiş özel teknolojili ürünleri ile dikkat çeken Columbia aktif yaşam tutkunlarını her daim desteklemeye devam ediyor.

Denizcilerin buluşma noktası Bodrum Yarımadası'nda D-Marin Turgutreis ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlik, yelken yarışlarının yanı sıra, özel parti'ler ve eğitimlerle renklenecek. Deniz tutkunlarının her daim destekçisi Columbia'nın da sponsorları arasında bulunduğu festival 27-29 Temmuz'da tüm macera severleri Beneteau Sailing Fest'e bekliyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Columbıa, Beneteau Sailing Fest'e Sponsor Oldu ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement