Çöpteki Vahşi Cinayete İki Soru - Son Dakika
Güncel

Çöpteki Vahşi Cinayete İki Soru

Çöpteki Vahşi Cinayete İki Soru

Prof. Dr. Sevil Atasoy, Sivas'ta yaşanan vahşetle ilgili olarak yanıt bekleyen 2 önemli soruyu gündeme getirdi.

20.05.2012 17:29  Güncelleme: 08:31

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde öğretim üyeliğinin yanı sıra, Adli Tıp Kurumu Kimyasal Tahliller İhtisas Dairesi başkanlığını ve İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü'nün müdürlüğünü de yapan Prof. Dr. Sevil ATASOY Kriminal Haber Portalı "K - HABER" de Sivas'taki vahşi cinayette henüz bilinmeyen ama yanıt bekleyen soruları şöyle sıraladı.

KATİL YALNIZ MIYDI?

Atasoy öncelikle korkunç cinayeti işleyen kişi ve işleniş şekliyle ilgili olarak İ.Ş'nin gerçek katil olup olmadığı ya da cinayet sırasında yalnız olup olmadığının sorgulanması ve yanıtının bulunmasını gerektiğini söyledi.

CEVAPLAR NEREDE ARANMALI?

Prof. Dr. Sevil ATASOY yanıt bekleyen bu kritik soruları sorduktan sonra yanıtının nerede gizli olduğunu ve nerede aranması gerektiğini de işaret etti. Tanınmış adli tıp uzmanı yanıtların cesedin konulduğu çuvalın ve cesedin parçalanmasında kullanılan aletlerin incelenmesinden sonra alınabileceğini söyledi. Sevil Atasoy bunların yanında bir başka noktaya da dikkat çekti. Temizlik işçilerinin içinde ceset parçaları bulunan çuvalı taşırken, çuvalın ağırlığında olası ıslaklığınıda kuşkulanmamalarını da dikkat çekici buldu.

"K-HABER" DE YAZDI

Türkiye ve Dünya'nın adli gündemine dair yazılarını paylaştığı "K - HABER" adli Kriminal Haber Portalında söz konusu cinayetle ilgili haberleri okuduktan sonra görüşünü yansıtan Atasoy şöyle dedi :

"Haberden anlaşıldığına göre, katil teknik takiple yakalanmış. Tabii insan sormadan edemiyor. Katilin oturduğu apartmanın hemen yakınındaki konteynerden cenazenin parçalarının konduğu çuvalları toplayan temizlik işçileri nasıl olur da büyüklük, ağırlık ya da ıslaklığından kuşkulanmadılar? Tabii, bir de İclal Ş.'nin gerçek katil olup olmadığı, ya da yalnız olup olmadığı meselesi var ki, o da ancak çuvalın, içindekilerin, ayrıca cinayette ve cenazenin parçalanmasında kullanılan aletlerin incelenmesinden anlaşılacak."

VAHŞİ CİNAYET

Sivas'ta 35 yaşındaki İclal Ş. nin kendisini taciz ettiğini ileri sürdüğü 47 yaşındaki Ömer Alpancıl'ı evinde bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedi ikiye ayırıp çuvalla çöpe attığı ileri sürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çöpteki Vahşi Cinayete İki Soru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement