Çoruh'a Uçan Otomobil Boş Olarak Bulundu - Son Dakika
Güncel

Çoruh'a Uçan Otomobil Boş Olarak Bulundu

Çoruh\'a Uçan Otomobil Boş Olarak Bulundu

Artvin'in Yusufeli ilçesinde kontrolden çıkarak Çoruh Nehri'ne düşen otomobil boş olarak bulundu.

24.06.2013 15:58  Güncelleme: 16:03

Artvin'in Yusufeli İlçesi'nde kontrolden çıkarak Çoruh Nehri'ne düşen otomobil boş olarak bulundu. Kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları sürdürülüyor.

Yusufeli - Artvin Karayolu'ndaki Sebzeciler Köyü yakınlarında önceki gün saat 06.00 sıralarında meydana gelen kazada, Erzurum'dan Artvin'e giden Ferdi Altun yönetimindeki 08 AU 814 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine kontrolden çıkarak Çoruh Nehri'ne uçtu. Sürücü Ferdi Altun ile Eren Polat araçtan çıkmayı başarırken, Altun'un yeğenleri Ömer ve Celal Aslan ile Erzurum'dan otomobile bindiği belirtilen kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi araçla birlikte nehirde kayboldu.

OTOMOBİL BOŞ OLARAK BULUNDU

Artvin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Artvin İl Jandarma Komutanlığı görevlilerinin yanı sıra Erzurum Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Birliği'nden dalgıç ile Rize Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi'nden 5 dalgıcın katıldığı arama çalışmalarında otomobil olayın meydana geldiği bölgede boş olarak bulundu. Kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları Çoruh Nehri ve çevresinde sürdürülüyor. - Artvin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çoruh'a Uçan Otomobil Boş Olarak Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement