Çukur'un ''Cumali''si Necip Memili Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Çukur'un ''Cumali''si Necip Memili Kimdir?

Çukur\'un \'\'Cumali\'\'si Necip Memili Kimdir?

Ekranların fenomen dizisi Çukur'da, bir sezon boyunca merak edilen ''Cumali'' karakterini dizide canlandırmaya hazırlanan Necip Memili kimdir?

12.09.2018 11:30  Güncelleme: 09:46

' 'Şahsiyet'' dizisindeki başarılı performansıyla akıllara kazınan oyuncu , yeni sezonunda, çok konuşulan ''Cumali'' karakterine can verecek.

NECİP MEMİLİ KİMDİR?

' 'Hanımın Çiftliği'' dizisiyle tanınan , 27 Mayıs 1980 tarihinde Adana'da doğdu. Özkan ve Bahtiyar adlarında 2 erkek kardeşi olan Memili, Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü'nde okudu. Ardından, makine montajda çalıştı ve 1999 yılında Adana Seyhan Belediye Tiyatrosu'nda amatör olarak oynamaya başladı. 2003 yılında kazandığı Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nden 2007 yılında mezun oldu. Üniversiteyi tamamladıktan sonra İstanbul'a gitti.

Çukur'un ''Cumali''si <a class='keyword-sd' href='/necip-memili/' title='Necip Memili'>Necip Memili</a> Kimdir?

ÇOCUKLUK ARKADAŞIYLA İSTANBUL'A GELDİ

, 2007 yılında çocukluk arkadaşı Caner Cindoruk ile birlikte İstanbul'a gelerek, Savaş Dinçel'in yazdığı "Uçurtmanın Kuyruğu" adlı tiyatro oyununda, Caner Cindoruk ile birlikte oynadı. Reşat Nuri Gültekin romanından uyarlanan ve 2007 – 2008 yılları arasında "Yaprak Dökümü" dizisinde ''Erkan'' karakterini canlandırdı. Orhan Kemal'in romanından uyarlanan, 2009 – 2010 yıllarında "Hanımın Çiftliği" dizisinde ''Zaloğlu Ramazan'' karakterine can verdi.

Çukur'un ''Cumali''si Necip Memili Kimdir?

MODA'DA SAHNEYE ÇIKTI

, 2015 yılında Ocak ayında Moda sahnesinde "Bira Fabrikası" adlı tiyatro oyununda oynadı. , 2016 yılında senaryosunu Emrah Kaman ve abisi Murat Emre Kaman ile beraber yazdığı "Kaçma Birader" filminde usta isimlerle beraber oynadı.

Çukur'un ''Cumali''si Necip Memili Kimdir?

Son Dakika Güncel Çukur'un ''Cumali''si Necip Memili Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement