BBP Eski İl Başkanı Hutbede Şehitlere Yer Verilmeyince Namazı Terk Etti - Son Dakika
Güncel

BBP Eski İl Başkanı Hutbede Şehitlere Yer Verilmeyince Namazı Terk Etti

BBP Eski İl Başkanı Hutbede Şehitlere Yer Verilmeyince Namazı Terk Etti

Bolu'da, BBP eski İl Başkanı Mahmut Alan, Cuma namazı hutbesinde şehitlere yer verilmediği gerekçesiyle tepki göstererek namazı terk etti.

13.05.2016 15:00  Güncelleme: 16:48

Bolu'da, BBP eski il başkanı Mahmut Alan, Cuma namazı hutbesinde şehitlere yer verilmemesine, namazı terk ederek tepki gösterdi.

CEMAAT İLE BİRLİKTE SAF TUTTU

BBP eski İl Başkanı Mahmut Alan, kent merkezindeki Tabaklar Camii'nde Cuma namazı kılmak için cemaat ile birlikte saf tuttu.

ŞEHİTLER ANILMAYINCA TEPKİ GÖSTERDİ

Caminin içi dolduğu için dışarıda cemaatin arasında yerini alan Alan, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 8 askerin şehit olduğu gün Cuma namazı hutbesinde şehitlere yer verilmemesine tepki gösterdi.

BBP Eski İl Başkanı Hutbede Şehitlere Yer Verilmeyince Namazı Terk Etti

"SİZİNLE AYNI SAFTA CUMA KILMIYORUM"

'Huzur ve Muhabbet Ocağı: Ailemiz' konulu hutbenin ardından namaz başlayacağı sırada ayağa kalkan Alan, "8 şehidimiz var. Hutbede tek bir şehit sözü yok. HDP'ye oy verip Allah'ın karşısına geçenlerle aynı safta durmayacağım. Bizim de Türkmenler gibi olmamız yakındır. Allah rızası için artık bir tepki verin. Sizinle aynı safta Cuma kılmıyorum" diyerek Cuma namazını kılmadan camiden uzaklaştı.

"BİZLERİN SESSİZLİĞİ BENİ DELİRTTİ"

Alan, uzaklaşırken de tepkisini sürdürerek, "Ülkemizde devleti devlet yapan bizlerin sessizliği beni delirtti. Yazıklar olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BBP Eski İl Başkanı Hutbede Şehitlere Yer Verilmeyince Namazı Terk Etti - Son Dakika


Advertisement