Cuma Mesajları 2019: Sevdiklerinize Göndermek Ve Paylaşım İçin Resimli Cuma Mesajları - Son Dakika
Güncel

Cuma Mesajları 2019: Sevdiklerinize Göndermek Ve Paylaşım İçin Resimli Cuma Mesajları

Cuma Mesajları 2019: Sevdiklerinize Göndermek Ve Paylaşım İçin Resimli Cuma Mesajları

Cuma günleri Müslümanlar için mübarek günlerdir. Bu nedenle cumaları Müslümanlar birbirlerine hayırlı cumalar diler, birbirlerinin cumalarını tebrik ederler. Günümüzde gelişen iletişim teknolojileri ile cuma kutlamaları ve cuma tebriği için mesajlaşma da yaygın olarak kullanılmaya başlamıştır. İşte sizler için hazırladığımız Cuma mesajları 2019...

02.05.2019 22:25

Bir Cuma gününe daha kavuştuk. Bugün, Ramazan ayından önce idrak edeceğimiz son Cuma günü! Önceleri sadece kısa mesaj yani SMS olarak insanlar birbirlerine cuma tebrik mesajı gönderirken günümüzde hem SMS olarak hem Watsapp tan resimli cuma mesajları hem de facebook, twitter ve instagram en başta olmak üzere diğer tüm sosyal medya araçlarında resimli, dualı, hadisli, ayetli güzel ve anlamlı sözler, resimler ve fotoğraflar içeren hayırlı cuma mesajları ve resimleri göndermektedir. Resimli cuma mesajları cami resimli cuma mesajları, gül resimli cuma mesajları, çiçek resimli cuma mesajları, dua eden çocuk resimli cuma mesajları olarak bir çok resimli cuma mesajı seçeneği bulunmaktadır.

CUMA MESAJLARI 2019

Sevaplar içinde Cuma günü ve gecesinde yapılandan daha kıymetlisi, günahlar içinde de, Cuma günü ve gecesinde işlenilenden daha kötüsü yoktur. Cumanız Mübarek Olsun.

Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı cumalar.

ALLAH'IM...Sen seni anlatan dilleri...Seni anlatan halleri...Ugrunda gecen günleri...Sevginle dolup tasan aydinlik kalpleri...; ihsan eyle...ilahi iman verdin; daim eyle...ihsan verdin ; kaim eyle... Bu mesaji okuyan kulunu 'Cennetinle, cemalinle müserref eyle' (Amin)

Af dilemekten çekinmeyin, Hiç bir günah ALLAH'ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar.

Elleriniz açık, kalbiniz sevgi dolu olsun gözlerinizde iki damla yaş olsun sağanak sağanak yağan rahmet dergahından bir damla da size nasip olsun. Kardeşliğin en güzeli duadır kardeşler dualarınız kardeşleriniz için olsun… Cumanız gibi bütün günleriniz rahmet olsun…

Cuma Mesajları 2019: Sevdiklerinize Göndermek Ve Paylaşım İçin Resimli Cuma Mesajları

* Müslümanlar arasında mübarek bir gün olan cuma gününü kutlamak, hayırlı cumalar dilemek ve cumanız mübarek olsun demek için mesaj kullanımı günümüzde oldukça yaygındır. İşte Cuma mesajları 2019...

Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.

Allah'ım sen isyan ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru. Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eyle! "Hayırlı Cumalar" dilerim.

Yakınlık ne zamanla ne mekanla sınırlıdır.Eller Allah'a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir.Aklımda yüreğimde ve duamdasınız.

Mübarek Cuma günü fazilet ve üstünlüğün ümmette ki kokusudur. Müminlerin eza, hasret ve keder dolu cumalarında, varlıkların özü, sevdaların en yücesi olan Sevgili Peygamberimiz Muhammed'imizi (s.a.v) maneviyatta cumalayanlardan olabilmemiz duasıyla. Cumamız mübarek olsun…

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahibimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.

Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya Rabbim. Hayırlı cumalar dilerim.

İnsan; Geçmişin Hasretçisi, Geleceğin Özlemcisi, Yaşadığı Anın Şikayetçisidir! ALLAH bizi şikayet değil Şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.

Ey İnsanoğlu! Gaflet uykusundan uyanın! Bekliyor bizi bu o dehşetli günler tövbe edin kardeşler Allah affeder..Hayırlı Cumalar.

Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır. Hıyanetten ki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden sana sığınırım.

Cuma Mesajları 2019: Sevdiklerinize Göndermek Ve Paylaşım İçin Resimli Cuma Mesajları

* İnternette birbirinden güzel resimli cuma mesajları bularak cuma gününde sevdiklerinize, eş dost ve akrabalarınıza birbirinden güzel ,dualı, hadisli, anlamlı en yeni ve güncel cuma mesajları, cuma tebrik sözlerini bularak kopyalayıp gönderebilirsiniz.

Allah'ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin tüm Müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile "Hayırlı Cumalar" dilerim.

Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediğimüminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.

Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! "Hayırlı Cumalar" dilerim.

Cuma Mesajları 2019: Sevdiklerinize Göndermek Ve Paylaşım İçin Resimli Cuma Mesajları

* Bu hayırlı bir günde sevdiklerinize, akrabalarınıza, eş ve dostlarınıza gönderebileceğiniz en güzel anlamlı cuma mesajlarını cuma kulamak isteyen tüm müslümanların paylaşması için toparladık. İşte en güzel, en güncel Cuma mesajları veCuma tebrik sözleri…

İmkanların bittiği yerde iman vardır, derdin ne kadar büyük olursa olsun derdinden büyük Allah vardır. Hayırlı Cumalar.

Öyle yollar uzanır ki hakka yürümek için, tomurcuklar yeşerir güller açar Onu görmek için, dua eden birileri var senin için. Sen de dua et ALLAH için. Cumanız Mübarek Olsun.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Cuma Mesajları 2019: Sevdiklerinize Göndermek Ve Paylaşım İçin Resimli Cuma Mesajları

* Birbirinden güzel En Yeni Cuma mesajları ile sevdiklerinizi veuzaktaki ailenize mutlu bir cuma tebrik mesajı göndererek mutluedebilirsiniz.

Bazı kimseler cuma namazlarını terketmekten ya vazgeçerler veya Allah Teâlâ onların kalplerini mühürler de gafillerden olurlar. (Müslim, Cuma 40)

Her kim cuma günü abdest alırsa ne iyi eder; hele boy abdesti alırsa, o daha iyidir. (Ebû Dâvûd, Tahâret 128; Tirmizî, Cuma )

Biriniz cuma namazına gideceği zaman boy abdesti alsın. (Buhârî, Cuma 2, 5, 12; Müslim, Cuma 1, 2, 4)

Her bâliğ olan kimseye cuma günü boy abdesti almak gereklidir. "(Buhârî, Ezan 161, Cuma 2, 3, 12; Müslim, Cuma 5, 7)

Bir kimse cuma günü boy abdesti alarak elinden geldiğince temizlenir, saçını sakalını yağlayıp tarar veya evindeki güzel kokudan süründükten sonra câmiye gider, fakat orada yan yana oturan iki kimsenin arasını açmaz, sonra Allah Teâlâ'nın kendisine takdir ettiği kadar namaz kılar, daha sonra sesini çıkarmadan imamı dinlerse, o cumadan öteki cumaya kadar olan günahları bağışlanır. (Buhârî, Cuma 6, 19)

Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çokça salât ü selâm getiriniz; zira sizin salât ü selâmlarınız bana sunulur. (Ebû Dâvûd, Salât 201, Vitir 26)

Cuma Mesajları 2019: Sevdiklerinize Göndermek Ve Paylaşım İçin Resimli Cuma Mesajları

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 2019

Sadece metin olarak paylaşılan cuma mesajları günümüzde WhatsApp üzerinden kolaylıkla paylaşılan resimli cuma mesajlarına yerini bırakmaya başlamıştır. Fotoğraf ya da resim gibi görseller ile verilen cuma mesajları daha ilgi çekici olduğundan ve resimli cuma mesajları daha çok beğenilmediğin yaygın olarak tercih edilmektedir. Sayfamızda bulunan resimli Cuma mesajlarının devamına aşağıdaki ilgili haberden ulaşabilirsiniz.

Son Dakika Güncel Cuma Mesajları 2019: Sevdiklerinize Göndermek Ve Paylaşım İçin Resimli Cuma Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement