Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bizim Rejimle Bir Sorunumuz Yok. Türkiye'de Rejim Olayı 1923'te Bitmiştir. - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bizim Rejimle Bir Sorunumuz Yok. Türkiye'de Rejim Olayı 1923'te Bitmiştir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bizim rejimle bir sorunumuz yok. Türkiye'de rejim olayı 1923'te bitmiştir.

11.04.2017 22:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bizim rejimle bir sorunumuz yok. Türkiye'de rejim olayı 1923'te bitmiştir. Artık rejim konusu diye bir şey yok. Şu andaki konu; bir yeni yönetim sistemidir. Atılan adım bunun üzerinedir. Asla rejim, hiç gündeme gelmemiştir. Bizim 14 yıllık yönetimimizde hiç rejim gündeme geldi mi? Ama ne yazık ki bunlar duymuyorlar ama uyduruyorlar."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bizim Rejimle Bir Sorunumuz Yok. Türkiye'de Rejim Olayı 1923'te Bitmiştir. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement